Bu bir reklamdır.




KİŞİLİK TESTİ


Google Reklamları


KİŞİLİK TESTİ ile ilgili benzer olabilecek konular...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.


15 Nisan 2008, 10:15:52
C.S.J
Admin
Mesajlar: 11279
Su testisi taşıyan adamı takip edin!















Sponsorlu Bağlantılar

Sponsorlu Bağlantılar



KİŞİLİK TESTİ


Üzerinde çok fazla düşünmeden cevaplamaya çalışın...
Test çok doğru sonuçlar veriyor ve sadece 2 dakika dolayında vaktinizi alıyor!

Cevaplar eskiden kim olduğunuzla değil,şu anda kim olduğunuzla igilidir.

Bir kağıt ve kalemi yanınızda hazır bulundurun.

Bu test şu anda birçok büyük işletmenin İnsan Kaynakları departmaları tarafından kullanılan gerçek bir testtir ve kendilerine çalışanları ve gelecekteki çalışan adayları hakkında daha derin bilgi edinme imaknı tanımaktadır.

Kağıdınızı 1’den 10’a kadar numaralandırın.




1. Kendinizi en iyi hissettiğiniz zamanlar hangisidir?
a) Sabahları
b) Öğleden sonra ve akşamüstü 
c) Geceyarısı



2. Genelde nasıl yürürsünüz?
a) Uzun adımlarla , hızlıca 
b) Kısa adımlarla, hızlıca 
c) Kafa yukarıda,yavaşça
d) Kafa aşağıda, yavaşça 
e) Çok yavaş



3.İnsanlarla konuşurken?
a) Kollarınızı bağlarsınız 
b) Ellerinizi yumru haline getirirsiniz  
c) Bir veya iki eliniz baldırınızda veya cebinizde olur
d) Konustuğunuz insana dokunursunuz
e) Kulağınızla oynar,çenenize dokunur,saçlarınızı okşarsınız



4. Dinlenirken?
a) Ayaklarınız dizlerinizden kırılmış yanyana halde oturursunuz  
b) Bacak bacak üstüne atıp oturursunuz
c) Bacaklarınızı uzatıp oturusunuz
d) Bir ayağınızla bağdaş kurarak oturursunuz



5. Birşey sizi gerçekten eğlendirdiğinde reaksiyonunuz?
a) Büyük bir kahkaha olur 
b) Daha sessiz bir kahkaha olur 
c) Kibar bir kahkaha olur  
d) Naif bir gülümseme olur



6. Bir partiye veya sosyal ortama girdiğinizde?
a) Herkezin sizi farkedeceği şekilde sesli bir giriş yaparsınız
b) Sessiz bir giriş yapıp,etrafta bir tanıdık ararsınız
c) Çok sessiz bir giriş yapıp,farkedilmemeye çalışırsınız.



7. Çok yoğun olarak çalıştığınız veya bir şeye konsantre olduğunuz bir anda bir dış etken tarafından dikkatiniz dağıtılırsa?
a) Anlayışla karşılarsınız
b) Çok rahatsız hissedersiniz 
c) İki uç arasında gidip gelirsiniz



8. Aşağıdaki renlerden hangisini en çok seversiniz?
a) Kırmızı veya Portakal rengi         
b) Siyah
c) sarı veya açık mavi       
d) yeşil
e) koyu mavi veya mor        
f) beyaz 
g) kahverengi veya gri



9. Akşam yataktayken ve uykuya dalacağınız o son anlarda?
a) Sırtüstü gerilip yatarsınız 
b) Yüzüstü yatarsınız
c) Bir yanınıza dönüp yatarsınız
d) Bir kolunuzun üzerine yatarsınız
e) Kafanız yastık/Yorganın altında yatarsınız



10. Genellikle rüyanızda?
a) düştüğünüzü görürsünüz
b) kavga ettiğinizi görürsünüz
c) birini veya birşeyi ararsınız
d) uçarsınız veya yüzersiniz
e) genellikle rüya görmezsiniz
f) rüyalarınız hep iyi rüyalardır



Soruları cevaplarınızla birlikte konuya yorum olarak yazın.
Daha sonra alacağınız puanlar ve ne anlama geldikleri ile ilgili test yorumu açıklanacaktır.



1) Her şeyi Allah yaratır ve Allah izin vermeden hiçbir şey gerçekleşmez.
2) Allah (kötü) bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa, onda muhakkak bir hayır, bir hikmet vardır.
3) Çünkü Allah kuluna asla zulmetmez!
4) Buna tam inanan insan, asla; kızmaz, üzülmez, sıkılmaz, daralmaz, depresyona girmez. Her zaman mutlu, hep umutlu olur.

15 Nisan 2008, 10:32:36
Cevap #1
C.S.J
Admin
Mesajlar: 11279
Su testisi taşıyan adamı takip edin!
Benim cevaplarım:

1-a, 2-b, 3-a, 4-d, 5-a, 6-b, 7-c, 8-e, 9-c, 10-c
1) Her şeyi Allah yaratır ve Allah izin vermeden hiçbir şey gerçekleşmez.
2) Allah (kötü) bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa, onda muhakkak bir hayır, bir hikmet vardır.
3) Çünkü Allah kuluna asla zulmetmez!
4) Buna tam inanan insan, asla; kızmaz, üzülmez, sıkılmaz, daralmaz, depresyona girmez. Her zaman mutlu, hep umutlu olur.

16 Nisan 2008, 12:21:05
Cevap #2
hytsachma
Mesajlar: 848
Pencereden görünen gökyüzüne inat...
ben kişiliksiz çıktım:P

18 Nisan 2008, 10:08:54
Cevap #3
Leyla
Mesajlar: 237
1. Kendinizi en iyi hissettiğiniz zamanlar hangisidir?
b) Öğleden sonra ve akşamüstü 

2. Genelde nasıl yürürsünüz?
a) Uzun adımlarla , hızlıca

3.İnsanlarla konuşurken?
a) Kollarınızı bağlarsınız (Aslında ben dinlerken kollarımı bağlarım konuşurken sürekli ellerim hareket halindedir, el hareketleriyle konuşmamı desteklerim ama öyle bir şık yoktu)

4. Dinlenirken?
c) Bacaklarınızı uzatıp oturursunuz

5. Bir şey sizi gerçekten eğlendirdiğinde reaksiyonunuz? (eğer "gerçekten" eğleniyorsam)
a) Büyük bir kahkaha olur

6. Bir partiye veya sosyal ortama girdiğinizde?
b) Sessiz bir giriş yapıp,etrafta bir tanıdık ararsınız

7. Çok yoğun olarak çalıştığınız veya bir şeye konsantre olduğunuz bir anda bir dış etken tarafından dikkatiniz dağıtılırsa?
b) Çok rahatsız hissedersiniz

8. Aşağıdaki renlerden hangisini en çok seversiniz?
b) Siyah

9. Akşam yataktayken ve uykuya dalacağınız o son anlarda?
d) Bir kolunuzun üzerine yatarsınız. (Aslında ben tam olarak sağa dönük , kolum başımın altında sol ayağımı dizden kırıp karnıma doğru çekerek yatarım ama yine böyle bir şık olmadığı için..)

10. Genellikle rüyanızda?
d) uçarsınız veya yüzersiniz (aslında genellikle değil ama şıklar arasında diğerlerine göre  daha çok gördüğüm için bu şıkkı tercih ettim, aslında genelleme yapacak olursam en genel gördüğüm rüya sürekli araba kullandığım ve arabayı sanki bedensel güçle kullanıyormuşum gibi kendimi acaip yorgun hissettiğim)









27 Nisan 2008, 12:13:12
Cevap #4
pınarcx
Mesajlar: 158
1-c, 2-a, 3-d , 4-d, 5-a, 6-b, 7-b, 8-e, 9-c, 10-e
GeLeCEğim BeKle DEdi
BeN bEKLeMedim O da GElmeDi
ÖlüM gİBi BİrŞeyDİ
AmA KİmSe ÖLmeDi..
                 ÖZDEMİR ASAF

28 Nisan 2008, 01:46:47
Cevap #5
esmer
Mesajlar: 717
1-B 2-B 3-D 4-B 5-B 6-B 7-B 8-C 9-C 10-A
Denildimi Bir Yerin Adına TÜRK Beldesi,

Gözüm ALBAYRAK Arar Kulağım EZAN Sesi

VATAN AŞKI MUKADDES

         ESMER


   TALABANİ KEDİLERİN SENİN OLSUN BİZ KÖPEKLERİNİ İSTİYORUZ

28 Nisan 2008, 06:29:33
Cevap #6
palmea
Mesajlar: 592
hayata gülümse :)
1.(c) / 2.(c) / 3.(a) / 4.(a) / 5.(d) / 6.(b) / 7.(c) / 8.(b) / 9.(b) / 10.(a)

06 Mayıs 2008, 03:36:36
Cevap #7
Clever
Mesajlar: 1
1-B , 2-B , 3-C , 4-D , 5-A , 6-B , 7-B , 8-C , 9-C , 10-F

06 Mayıs 2008, 03:43:35
Cevap #8
C.S.J
Admin
Mesajlar: 11279
Su testisi taşıyan adamı takip edin!
Testin Değerlendirilme Cetveli


1. (a) 2    (b) 4    (c) 6
2. (a) 6    (b) 4    (c) 7    (d) 2    (e) 1
3. (a) 4    (b) 2    (c) 5    (d) 7    (e) 6
4. (a) 4    (b) 6    (c) 2    (d) 1
5. (a) 6    (b) 4    (c) 3    (d) 5    (e) 2
6. (a) 6    (b) 4    (c) 2
7. (a) 6    (b) 2    (c) 4
8. (a) 6    (b) 7    (c) 5    (d)4   (e) 3    (f) 2    (g) 1
9. (a) 7    (b) 6    (c) 4    (d) 2    (e) 1
10. (a) 4  (b) 2    (c) 3    (d) 5    (e) 6    (f) 1



Verdiğiniz cevaplara göre puanlarınızın toplamından oluşan sayının aşağıdaki açıklamalara bakarak ne anlama geldiğini görebilirsiniz.

60 ve üstü:
İnsanlar sizi dikkatli yaklaşılacak biri olarak görüyor.Others see you as someone they should "handle with care." Kibirli,benmerkezli ve otoriter biri olarak biliniyorsunuz.İnsanlar size hayranlık duyabilir ve sizin gibi olmak isteyebilir fakat size her zaman güvenmezler ve sizinle içten bir ilişki kurma konusunda tereddüt ederler..

51-60 arası:
İnsanlar sizi heyecan verici,havalı,etkin bir kişiliği olan,doğal bir lider,her zaman en doğrusu olmasa da çabuk karar alabilen biri olarak görüyor.Sizi herşeyi en az bir kez denemek isteyecek,risk alan,cesur ve maceraperest biri olarak görüyorlar.Yaydığınız bu elektrik yüzünden sizinle birlikte olmaktan hoşlanıyorlar...


41-50 arası:
İnsanlar sizi canlı,güleryüzlü,eğlenceli,pratik,ilgiçekici,her zaman ilgi odağı olan ama her zaman dengeli biri olarak görüyor.Bunların yanında nazik,düşünceli,anlayışlı ve onları her zaman neşelendiren ve yardımcı olmaya çalışan biri olarak görüyorlar.


31-40 arası:
İnsanlar sizi duyarlı,temkinli,dikkatli ve pratik biri olarak görüyor.Akıllı,yetenekli,ama mütevazi bir olduğunuzu düşünüyorlar.Çok çabuk arkadaş edinen bir değilsiniz fakat olan arkadaşlarınıza çok bağlı olan ve aynı bağlılığı karşıdan da bekleyen birisiniz.Sizi iyi tanıma şansına sahip olan biri,arkadaşalarınıza olan güveninizi kırmanın çok zor olduğunu ama bu güven kırıldığında da tamirinin eşit derecede zor olduğunu görür.


21-30 arası:
Arkadaşlarınız sizi haddinden fazla titiz bir olarak görüyor.Çok temkinli,dikkatli ve ağır adımlarla yürüyen biri olduğunuzu düşünüyorlar.Tepkisel olarak bir ani reaksiyon vermeniz onları çok şaşırtır çünkü beklentikleri sizin herşeyi tüm açılardan dikkatlice değerlendirip sonra genelde karşıt bir karar vermenizdir. Bu reaksiyonun kısmen sizin temkinli doğanızdan kaynaklandığını düşünürler.


21 puan altı:
İnsanlar sizi utangaç,sinirli,kararsız,arkasının tplanmasına ihtiyaç duyan,hiçbir sorumluluk almak istemeyen ve kararları hep başkalarına bırakan biri olarak görüyor. Kendi kendinize hiç yoktan üzüntüler yaratan birisiniz. Bazı insanlar sizi sıkıcı buluyor. Sadece sizi çok iyi tanıyan kişiler sıkıcı biri olmadığınızı biliyor.


1) Her şeyi Allah yaratır ve Allah izin vermeden hiçbir şey gerçekleşmez.
2) Allah (kötü) bir şeyin gerçekleşmesine izin veriyorsa, onda muhakkak bir hayır, bir hikmet vardır.
3) Çünkü Allah kuluna asla zulmetmez!
4) Buna tam inanan insan, asla; kızmaz, üzülmez, sıkılmaz, daralmaz, depresyona girmez. Her zaman mutlu, hep umutlu olur.

06 Mayıs 2008, 05:48:46
Cevap #9
palmea
Mesajlar: 592
hayata gülümse :)
41-50 arası:
İnsanlar sizi canlı,güleryüzlü,eğlenceli,pratik,ilgiçekici,her zaman ilgi odağı olan ama her zaman dengeli biri olarak görüyor.Bunların yanında nazik,düşünceli,anlayışlı ve onları her zaman neşelendiren ve yardımcı olmaya çalışan biri olarak görüyorlar.
hıımmm iyi  ::) kötü biri çıkcam sanıyodum ben  :P

06 Mayıs 2008, 07:45:57
Cevap #10
pınarcx
Mesajlar: 158
"41-50 arası:
İnsanlar sizi canlı,güleryüzlü,eğlenceli,pratik,ilgiçekici,her zaman ilgi odağı olan ama her zaman dengeli biri olarak görüyor.Bunların yanında nazik,düşünceli,anlayışlı ve onları her zaman neşelendiren ve yardımcı olmaya çalışan biri olarak görüyorlar."

çok da dengeli olduğum söylenemez amaaa.. :D :D


GeLeCEğim BeKle DEdi
BeN bEKLeMedim O da GElmeDi
ÖlüM gİBi BİrŞeyDİ
AmA KİmSe ÖLmeDi..
                 ÖZDEMİR ASAF

07 Mayıs 2008, 07:13:55
Cevap #11
adonis86
Mesajlar: 121
41-50 arası:
İnsanlar sizi canlı,güleryüzlü,eğlenceli,pratik,ilgiçekici,her zaman ilgi odağı olan ama her zaman dengeli biri olarak görüyor.Bunların yanında nazik,düşünceli,anlayışlı ve onları her zaman neşelendiren ve yardımcı olmaya çalışan biri olarak görüyorlar.


biraz yanımdan geçiyor ama bazı yerleri tutmuyor özelliklede ilgiçekici kısmı
hayat sevgidir sevgi umuttur umut cesarettir en büyük cesaret yaşamaktır

31 Mayıs 2008, 02:36:52
Cevap #12
chandramuki
Ziyaretçi
41-50 arası:
İnsanlar sizi canlı,güleryüzlü,eğlenceli,pratik,ilgiçekici,her zaman ilgi odağı olan ama her zaman dengeli biri olarak görüyor.Bunların yanında nazik,düşünceli,anlayışlı ve onları her zaman neşelendiren ve yardımcı olmaya çalışan biri olarak görüyorlar.

... harika demeyi unutmuşlr :P

27 Eylül 2008, 09:10:13
Cevap #13
yeliz
Mesajlar: 3
41-50 arası:
İnsanlar sizi canlı,güleryüzlü,eğlenceli,pratik,ilgiçekici,her zaman ilgi odağı olan ama her zaman dengeli biri olarak görüyor.Bunların yanında nazik,düşünceli,anlayışlı ve onları her zaman neşelendiren ve yardımcı olmaya çalışan biri olarak görüyorlar(bu test doğruyu söylüyo:D)

20 Ekim 2008, 04:02:47
Cevap #14
thelastrose
Mesajlar: 2
45 puan... :)

41-50 arası:
İnsanlar sizi canlı,güleryüzlü,eğlenceli,pratik,ilgiçekici,her zaman ilgi odağı olan ama her zaman dengeli biri olarak görüyor.Bunların yanında nazik,düşünceli,anlayışlı ve onları her zaman neşelendiren ve yardımcı olmaya çalışan biri olarak görüyorlar.



Bu Konunun Linki : 

Yukarıdaki linki arkadaşlarınıza göndermek için kullanabilirsiniz. Bu sayfada KİŞİLİK TESTİ ile ilgili olarak; KİŞİLİK TESTİ hakkında bilgiler nedir yazıları veya şiirleri Kamuoyu anketleri, insanlara sorulan sorular, kişilik, aşk, zeka testleri, ilginç anketler forumu... gibi bilgileri veya indirme linklerini, sözleri veya resimleri KİŞİLİK TESTİ siteleri gibi benzer birçok konuları bulabilirsiniz.

 
Gerçek mutluluk, ancak gerçek sevgi ile yaşanabilir.

Copyright © 2006-2014 AjansMail
Her hakkı saklıdır.