ilgiliforum facebook   ilgiliforum instagram   ilgiliforum youtube   ilgiliforum tumblr   ilgiliforum pinterest   ilgiliforum rss  

Çözümlü Yaş Problemleri

 
Bu konu ile benzer olabilecek diğer forum sayfaları
 
 
 
 
   

Çözümlü Yaş Problemleri

 

Yaş problemi örnekleri, çözümlü yaş problemleri, yaş problemleri soru cevap

1.     3 yıl önce  9 yaşında olan Selin, şimdi kaç yaşındadır?
A) 12        B) 14         C) 13
 
2.     4 yıl sonra 13 yaşında olacak olan Asiyenur, şimdi kaç yaşındadır?
A) 10       B) 17       C) 9
 
3.     2 yıl önce 15 yaşındaydım. Şimdi kaç yaşındayım?
A) 17        B) 18        C) 19

 
4.     5 yıl önce 12 yaşında olan Çağrı, şimdi kaç yaşındadır?
A) 16         B) 17       C) 18
 
5.     Göksel 4 yıl sonra 11 yaşında olacak. Göksel şimdi kaç yaşındadır?
A) 6        B) 7        C) 15
 
6.     Ablam 4 yıl sonra 19 yaşında olacak. Ablam şimdi kaç yaşındadır?
A) 13         B) 23        C) 15

 
7.     Ağabeyim 5 yıl önce 13 yaşındaydı. Ağabeyim şimdi kaç yaşındadır?
A) 16        B) 18        C) 8
 
8.     2 yıl sonra 9 yaşında olacak olan Ezgi, şimdi kaç yaşındadır?
A) 7        B) 11        C) 12
 
9.     Hakan 5 yıl sonra 13 yaşında olacaktır. Hakan şimdi kaç yaşındadır?
A) 7        B) 8        C) 18
 
10.           7 yıl sonra 15 yaşında olacak olan Harun, şimdi kaç yaşındadır?
A) 6        B) 7        C) 8

cevaplar
1-A
2-C
3-A
4-B
5-B
6-C
7-B
8-A
9-B
10-C

ilgiliFORUM.com

 
 
Forumlar okunmak ve paylaşmak içindir...

 
 

 ~ 

Bu konunun linki : 

Yukarıdaki linki arkadaşlarınıza göndermek için kullanabilirsiniz ve bu sayfada; Çözümlü Yaş Problemleri hakkında bilgiler nedir yazıları veya şiirleri gibi sözleri veya resimleri Çözümlü Yaş Problemleri siteleri gibi benzer birçok forum konularını bulabilirsiniz.

 ~ 

Son Forum Mesajları

Kaynak linkimizi belirtmek koşulu ile her türlü bilgiyi kopyalayabilirsiniz. Forum içerisinde yazılan tüm mesajların hukuki sorumlulukları mesajları yazanlara aittir. Üyeler, üyelik sözleşmesi gereği bu kuralı kabul etmiş sayılır. Ziyaretçilerimiz bu forumu kullanmadan önce Forum Kurallarını okumak zorundadırlar. Aksi durumda meydana gelecek bütün olumsuz durumlardan ziyaretçilerin bizzat kendileri sorumludur. Sitemizde telif, kişi haklarına; yasalara aykırı olduğunu düşündüğünüz bir konu görürseniz bize aşağıdaki iletişim adresinden ulaşabilirsiniz.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 100, 150, 200, 250, 300, 350, 400, 450, 500, 550, 600, 650, 700, 750, 800, 850, 900, 950, 960

© 2006-2019 ilgiliFORUM.com