Alman Çocuk Yardım Çalışmaları: Dijital Medya Ücretsiz Oyunu Kısıt

Oyseon

Active member
6 Kas 2020
1,489
0
36

1. Alman Çocuk Yardım Çalışmaları: Dijital Medya Ücretsiz Oyunu Kısıt

Dolandırıcı Bildirim

Bu makale bu nedenle İngilizce olarak mevcuttur. Teknik yardım ile tercüme edildi ve yayınlanmadan önce Editory inceledi.

Bunu bir daha gösterme.

Alman çocuk yardım tesisi adına bir Forsa araştırmasına göre, açık bir suçlu var, bu yüzden anaokulu ve ilkokul çocukları boş zamanlarında analog yaratıcı faaliyetlere motive edemez ve ilham veremezler: dijital medyanın sürekli kullanılabilirliği. Alman çocuk yardımının federal müdürü Holger Hoffmann'a göre, bu bir sorun: “Çocuklar en başından beri dünyayla temasa geçiyorlar ve onları eğlenceli bir şekilde şekillendirmeye yardımcı olmak istiyorlar.” Bu sadece terfi etmekle kalmaz, aynı zamanda BM Çocuk Hakları Sözleşmesi uyarınca, çocukların serbest oyun hakkı da vardır. Bunu sağlamak için yetişkinlerin aktif olması gerekecekti.

Biz onu tasarlarken dünya

Çocukların yardım çalışmaları, Dünya Oyun Günü (Uluslararası Oyun Günü) ile ilgili olarak 11 Haziran'da konuya dikkat çekecektir. Önceden, Forsa, 14 Nisan – 16 Nisan 2025 arasında Almanya'da 1001 vatandaş arasında gerçekleştirilen temsili bir anketle görevlendirdi. Buna göre, ankete katılanların sadece yüzde 51'i bugün çocukların gündüz bakım ve ilkokul dışında yaratıcı faaliyetleri sürdürmek için yeterli zaman ve fırsata sahip olduklarına inanıyor. Ancak, yüzde 41'i bu şekilde görmüyor.

Bunun nedenleri çeşitli olabilir. Ancak, katılımcılar arasında en büyük anlaşma dijital medyanın değerlendirilmesi ile ilgili olarak mevcuttu. Yüzde 81'i sürekli kullanılabilirliklerinin çocukların kendilerini analog yaratıcı aktiviteler için motive etmelerini zorlaştırdığını varsayar. Ankete katılanların yüzde 75'i, birçok ebeveynin çocuklarını yaratıcı faaliyetlerde yeterince desteklememesi veya onlara yeterince sevinç vermemesi nedeniyle olası bir neden görüyor. Ve ankete katılanların yüzde 61'i olası bir engel olarak finansal kısıtlamalara öncülük etmektedir. Yarısından biraz daha az – yüzde 45 – olası bir faktörün, bugün çocukların günlerinin büyük bir bölümünü günlük bakım ve okulda geçirmeleri olabileceğini söylüyor. Farklı görünüyor. Son olarak, yüzde 38'i çocuklar için ücretsiz oyun için çok az çekici ve kolay erişilebilir teklif olduğunu varsayar.

Holger Hofmann, anket sonuçlarından net bir görev elde ediyor: “Biz yetişkinler, oynak tartışmanın [der Kinder] çevreleri ve kendi sanatsal ifadeleriyle yeterli alan ve zaman vermek. “The strength also their self-efficacy, individual development and creates an experience of community. According to Article 31 of the UN Convention on the Rights of Children, children have the right to free play. That also means that they can live their” natural needs “,” without external constraints and specifications “. Coming. And Hofmann emphasizes: “Cultural participation is particularly important for financially disadvantaged children, because with the experience of self -efficacy, the necessary resilience in dealing with Yoksulluk gelişir.

Ücretsiz oyun için daha fazla zaman yaratın

Ankete katılanların çoğunluğu ilkokullarda – özellikle tüm gün alanda daha fazla ücretsiz oyun hayal edebilirler. Bunların yüzde 89'u karşılık gelen bir yeniden tasarım (yüzde 55) veya daha iyi (yüzde 34) bulacak. Sadece yüzde 8'i bunu daha az ya da iyi bulmaz.

Günlük bakım ve ilkokul çağındaki çocuklar için farklı serbest oyun türlerinin önemi sorulduğunda, katılımcılar haklı çıkarıldı. Yüzde bir veya iki puanlık sadece küçük bir kurşunla, yüzde 97'lik spor faaliyetleri üstte “çok önemli” veya “oldukça önemli” olarak sınıflandırılarak seçildi. Bunu, resim, çınlama, tiyatro çalma veya “çok önemli” veya “oldukça önemli” olarak kabul edilen müzik yapma gibi yüzde 96 yaratıcı aktiviteler izler. Yüzde 95'i ücretsiz oyunda görüyor. Forsa tarafından verilen -/+ yüzde puanın arıza toleransı nedeniyle, üç “çeşit” de paylaşılan bir kazanan podyum kurulabilir.

11 Haziran'da Dünya Oyun Günü

11 Haziran'daki Dünya Oyun Günü, “Tüm duyularınızla oynayalım!” “İttifak Hakkı Oyun Hakkı” ndaki ortaklarıyla birlikte, oyun ve kültür konularının bağlanmasına dikkat çekmek istiyor. 2025 Dünya Maç Günü Büyükelçisi televizyon sunucusu ve yazar Ralph Caspers. Alman Federal'ın eğitim, aile, yaşlılar, kadınlar ve gençlik himayesi Dünya Oyun Günü boyunca himayeyi devraldı.

(KBE)

Ne yazık ki, bu bağlantı artık geçerli değil.

Boşa harcanan eşyalara bağlantılar 7 günden daha büyükse veya çok sık çağrıldıklarında geçersiz hale gelir.

Bu makaleyi okumak için bir Haberler+ paketine ihtiyacınız var. Bir haftayı şimdi yükümlülük altına almadan test edin – yükümlülük olmadan!