Angelus için Papa Francis'in tam metni

AIM

New member
27 Şub 2022
1,348
0
0
Sevgili Kardeşler ve Kız Kardeşler, İyi Pazar! Bugünün müjdesinde bulduğumuz benzetme sabır Bizi hayatımızı bir dönüşüm zamanı haline getirmeye teşvik eden Tanrı'nın. İsa, istenen meyveleri getirmeyen ve ancak çiftçinin kesmek istemeyen steril bir incir görüntüsünü kullanıyor: “Gelecek için meyve verip taşımayacağını” görmek için tekrar döllemek istiyor (lk 13,9). Bu hasta çiftçisi, hayatımızın zeminini endişelendiren ve ona güvenle dönmemizi bekleyen Rab'dir. Hastaneye yatışın bu uzun zamanında, Rab'bin sabrını deneyimleme fırsatım oldu, ki bu da yorulmak bilmeyen bakım Doktorlar ve sağlık çalışanları, ayrıca hastaların aile üyelerinin dikkat ve umutlarında.

Başarısız olmayan Tanrı'nın sevgisine demirlenen bu kendine güvenen sabır, özellikle en zor ve acı verici durumlarla yüzleşmek için hayatımız için gerçekten gereklidir. Bana ağır İsrail bombalamalarının yeniden başlamasını üzdü Gazze Şeridi, birçok ölüm ve yaralı. Bunu soruyorum Tacciano hemen silahlar; Ve diyaloga devam etme cesaretiniz var, böylece tüm rehineler serbest bırakılır ve kesin yangın sona erebilir. Şeritte insani durum yine çok ciddidir ve savaşan partilerin ve uluslararası toplumun acil bağlılığını talep eder. Bunun yerine Ermenistan ve Azerbaycan'ın barış anlaşmasının kesin metni üzerinde anlaşmasından mutluyum.

Umarım mümkün olan en kısa sürede imzalanır ve böylece Güney Kafkasya'da kalıcı barış kurmaya yardımcı olur. Çok fazla sabır ve azimle benim için dua etmeye devam ediyorsunuz: Çok teşekkür ederim! Ben de senin için dua ediyorum. Aynı zamanda, özellikle dövülmüş Ukraynalı, Filistin, İsrail, Lübnan, Myanmar, Sudan, Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde savaşlara son verdiğini ve barış yaptığını ima ediyoruz. Meryem Ana bizi koruyor ve Paskalya yolunda bize eşlik etmeye devam ediyor.