Annamaria Bernardini de Pace Villa'da Şiddetli Soygun Ameglia'da

AIM

New member
27 Şub 2022
1,388
0
0
Silahlı ve maskeli haydutlar “Villa Delle Rane ve Rose” reklamına saldırıyor AMEGLIA İle ilgili Annamaria Bernardini de Pace, Evlilik Avukatı ve Forum Hakimi. 22-23 Mayıs arasında geceye kadar uzanan avukat evde değildi, ancak giren üç suçlu tarafından saldırıya uğrayan, onu kasanın açılışını açığa çıkarmaya zorlamak için dövülen ve saatlerce ele geçirilmesini sağlayan velayet vardı.

Güvende birkaç bin avro buldular, ancak hırsızlar, tam mekanik turuncu tarzda, harap cam, mobilya ve mobilyalarda, hasar 100 bin avroya kadar olacak. Daha sonra hırsızlar kaçtı ve o noktada velayet, Carabinieri'yi uyarmayı başardı SarzanaAdam Sarzana Hastanesi'nde ilaç yaparken, ordu yöneticileri izlemeye çalışmak için soruşturmaya başladı.

«İkametimin 23 yılında bir Montemarcello Bunun olabileceğini hiç düşünmemiştim _ De Bernardini de “19. yüzyılda” _ Evde değildim, benim işini düşünen ve bana villa içinde bana çok sadık olan tek kişi, vahşice olan Daniele'yi çılgınca dövdüler. Soygun ve adam kaçırma için bir ihbarda bulundum, çünkü Daniele bağlandı ve dövüldü, tehdit etti ve gerçekten halüsinasyon bir deneyim yaşadı ».