Bitwise CIO’su, Bitcoin (BTC) Yatırımcılarının Bu Altcoin’lere Yöneleceğini Düşünüyor

cengiz52

New member
4 Şub 2021
494
0
1
Bitwise Asset Management CIO’su Matt Hougan, yatırımcıların Bitcoin (BTC) dışına çıktığını ve altcoin’lere yöneldiğini söylemiş oldu. Hougan’a göre bu yönelimle bir arada kimi altcoin‘lerde patlama yaşanabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Hougan, Ethereum (ETH), Solana (SOL) ve Polygon (MATIC) konusunda yükselişe geçtiğini söylemiş oldu.

“Bence yatırımcılar Ethereum’a, Solana’ya ve Polygon’a yönelecekler”

Hougan, Bitcoin yatırımcılarının artık Bitcoin haricinde öbür varlıklara da baktığını söylüyor.

“2020 ve 2021’de Bitcoin’e yatırım yapan biroldukca yatırımcının kriptoda Bitcoin’den daha fazlasının da olduğunu anlamaya başladığını görüyoruz. DeFi, NFT, metaverse ve web 3.0… Yatırımcılardan duyduğumuz şeyler bunlar.

Bitcoin’in ötesinde neler var? 2022 yılı için en optimist olduğum husus bu”

Hougan, Bitcoin ve Ethereum içinde bir tercih yapması gerekirse, Ethereum’dan yana olduğunu söylemiş oldu.

“Ben Ethereum tarafındayım. Tüm çocuklarımı eşit derece seviyorum fakat beni sıkıştıracak olursanız Ethereum yılın en güzel varlığıydı. Gelecekte de bu biçimde olacağına dair makul derecede inanç duyuyorum. Şu anda Ethereum blockchain‘inin için ve etrafında fazlaca fazla olumlu aktivite kelam konusu”