Castelfranco Veneto, yeğeninin cenazesinde tekno eşliğinde dans ediyor. Büyükbabanın dokunaklı vedası: “Müziğin beni deli etti”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,348
0
0
Büyükbaba Gino Yeğeninin cenazesinde tabutunun önünde dans etti Kevin Gentilin, 25 Ekim Cuma günü, henüz 15 yaşındayken, Castelfranco Veneto'da okula giderken mavi Vespa 50 özel aracını kullanan bir arabanın çarpması sonucu hayatını kaybetti; arkadaşlarını, akrabalarını ve sınıf arkadaşlarını acı dolu ama acı dolu bir dansa sürükledi. sevinç görüntüsü. Neden Kevin Birlikte diskolara gittiği dedesi sayesinde dans tutkusu gelişti.

Mektup

Gibi büyükbaba Gino kilisenin dışında, yeğeninin tabutunun bulunduğu araba ayrılmadan önce, orada bulunanların da dahil olduğu bir dansa katıldı. Sonunda “Vivere!” diye bağırdı. üç kez ve bir kez daha alkışlar kilise avlusunu doldurdu. Büyükbaba, genç bir akrabasının okuduğu bir mektupla torununa olan tüm bağlılığını dile getirdi. “Her akşam bir saatinizi beni selamlayarak geçiriyor, bana hayatınızdan, gelecek arzularınızdan bahsediyordunuz” diye yazdı. Kevin -Sessizce dinledim ve yaşa, yaşa, yaşa dedim. Ne kadar kibar bir şekilde bana “dede senin parfümünü, jelini sürebilir miyim?” dedin? ve diskoya gidiyoruz. Ne kadar yeni müzik keşfetmemi sağladın. Tekno müziğiniz beni çılgına çevirdi, onunla dans ettim ve hiç yorulmadım.”

Vespa kulübünün arkadaşları

Mahalle kilisesinin içinde ve dışında en az bin beş yüz kişi toplandı. Cenaze alayı ayrılırken Vespa bağımlısı olan 15 yaşındaki çocuğun üyesi olduğu Vespa Kulübü'nün arkadaşları da beyaz tabutu takip etti. Yüzlerce bilet kaldı. «Sevgili KevinSen her zaman kalbimde silinmeyecek değerli bir anı olarak kalacaksın ve tek dileğim kaderini yazan kişinin mürekkebi hiç bitmeseydi. Şimdi son kez yakıt ikmali yapma zamanı.” Ve sonra: “Önümüzdeki saatlerde ve günlerde, sizi ışıltılı gülümsemenizle ve selamlamak için kaldırdığınız ellerinizle geçerken görmemek zor olacak”. “Sizinkiyle, kalbimiz Ayrıca biraz durduk Merhaba Kevin'imiz, bizi her zaman yanına al, biz de götüreceğiz.”

Vaaz

Vaaz, Salvatronda'nın papazı Fr. tarafından okundu. Andrea Caratozzolo, toplumu etkileyen trajedinin izini sürdü. “Hepimizi yere düşüren korkunç ve kötü bir an oldu, Kevin – dedi çocuğa dönerek -. Gücünüzle, enerjinizle birlikte bizi yok etmek, tüm umutlarımızı söndürmek isteyen bir an. Ama yine de öyle değil. Bugün büyük küçük hepimiz bu yüzden buradayız: elbette üzücü ama içimizde bir yangın var. Çünkü karanlıktan sonra biz o yoldayken sevginin ışığı sönmedi.” Cenaze töreninde acıları dindirmek için çok sayıda dua okundu.