Cosenza'da yeni doğan bebek kaçırıldı: Çift daha önce başka bir yeni doğmuş bebeği kaçırmaya çalışmıştı

AIM

New member
27 Şub 2022
1,318
0
0
Rosa Vespa ve Aqua MusaKüçük Sofia'yı kaçırma suçundan tutuklanıp Castrovillari hapishanesine nakledilen çift, Cosenza'daki Sacro Cuore kliniğinden yeni doğmuş bir bebeği daha almaya kalkışmıştı. Bildirildiğine göre, henüz bir günlük olan Sofia'yı kollarına almadan birkaç dakika önce, bir yeni doğmuş çocuğu daha kaçırmaya teşebbüs etmişlerdi. Güney gazetesi. Bu sefer de hemşire gibi davrandım Rosa Vespa, 53 yaşında, diğer anneye bebek bezinin değiştirilmesine gerek olup olmadığını sormuştu. Ama o anne “Hayır” dedi.

Küçük kızı kaçıran çiftin, çocuk doğumunu duyuran paylaşımı

Küçük kızı kaçıran çiftin, çocuk doğumunu duyuran paylaşımı

Çift, erkek çocuk arıyordu. Birkaç saat önce sosyal medyada doğumunu duyurmuşlardı. Ansel, dokuz ay boyunca hamilelik numarası yaptılar. Daha sonra çocuk ziyareti düzenleyerek Sofya'yı kaçırdılar. Ona mavi giydirdiler ve onu Castrolibero'da halihazırda sürmekte olan vaftiz partisine götürdüler.

Aramalar, keşif ve mesaj: “Hepinize teşekkür ederim”

Küçük kızın ailesi için üç saat süren endişe ve dehşet, daha sonra küçük kızın Castrolibero'da bulunmasıyla sona erdi. Ve Sofia'nın annesi birkaç saat sonra küçük kızı için harekete geçen tüm Calabria'ya teşekkür etme gücünü buldu. “İtalya'nın her yerinden binlerceniz bana yazıyorsunuz, herkese tek tek cevap vermek isterim ama yapamıyorum. Dün gece bin parçaya ayrılan ailemiz bu.” O yazıyor Valeria ChiappettaSofia'nın annesi, eşi, diğer oğlu ve Sofia'nın huzur içinde uyuduğu bir fotoğrafla birlikte. “Ben umudumu kaybetmişken, polis olağanüstü bir iş yaptı,” diye devam ediyor kadın. Küçük kızımızı aramak için bütün bir şehir, daha doğrusu bir bölge ablukaya alındı. Bu durumu asla atlatabileceğimi sanmıyorum. Ama mutlu son şu ki Sofia iyi. Teşekkürler, teşekkürler, hepinize teşekkür ederim, dün ölen ve dirilen bir anneye ve bir babaya sarılmak istiyorum.”

Aqua Musa ve Rosa Vespa

Aqua Musa ve Rosa Vespa

Aqua Musa ve Rosa Vespa

Çift tutuklandı

Anne ve babasının yanına teslim edilmek üzere polis eşliğinde ambulansla kliniğe giden minik Sofia, sağlık kontrolü için akşam saatlerinde Cosenza hastanesine sevk edildi. Tutuklu olan çiftin kimlikleri, kliniğin güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde birkaç saat içinde belirlendi. Uçuş ekibi ve polis merkezi bu kaçırma olayının kökenini yeniden inşa ediyor. Belki de hiç gerçekleşmemiş arzu edilen bir hamilelik. Takıntıya dönüşen bir umut.

Cosenza'daki klinikten kaçırılan yeni doğan kızın babası: “Kızıma yeniden sarılmak çok güzel”

Asya'nın yıl sonu yazısı: “Sadece huzurlu bir yıl istiyorum”

Facebook'ta Asya Vespa'sı 31 Aralık saat 23.55'te şunları yazdı: “Muhteşem ve fantastik şeylerle dolu bir yıl istemiyorum. Nihayet huzurlu bir yıl istiyorum. Küçük, basit ve somut şeylerden yapılmıştır. Eski günlerdeki gibi, sabah kalktığımızda sanki başka bir savaşla karşı karşıyaymışız gibi değil, yeni bir güne uyandığımız bir yıl istiyorum. Daha çok huzurun, daha az acının ve öfkenin olduğu, sağlık dolu bir yıl istiyorum. Daha huzurlu ve gerçek bir yıl. Mutlu 2025”. Çiftin hamilelik ilerledikçe çocuğunu kaybettiği şüphesi var. Araştırmacıların üzerinde çalıştığı bir hipotez. Şimdi Asia Vespa ve kocası tutuklu.

Belediye Başkanı Caruso: “Tüm şehir rahat bir nefes aldı”

“Küçük kızın Cosenza'daki bir klinikten kaçırılmasıyla ilgili ailesini ve tüm topluluğumuzu umutsuzluğa sürükleyen ciddi olayın mutlu bir şekilde sona ermesiyle tüm şehir rahat bir nefes alıyor”. Böylece Facebook'ta Cosenza belediye başkanı, Franz CarusoBruzia şehrinde dün kaçırılıp birkaç saat içinde bulunan yeni doğmuş kız çocuğunun öyküsünü konu alıyor.

“Çocuk anne ve babasına iade edildiyse bunu polis komiserine borçluyuz” Giuseppe Cannizzaro ve Cosenza uçuş ekibinin adamlarına şunu ekliyor: Caruso – büyük bir çabuklukla ve bir dakika bile kaybetmeden büyük bir enerji ve yetenek harcayarak küçük kızı hemen buldu. Kendilerine tüm camiamızın en derin şükran duygularını sunuyorum.” Belediye Başkanı şunları ekledi: “Olayın dinamiklerinin henüz netlik kazanmadığı bu özel anda, tüm halkın yanı sıra kişisel sevgimi de ifade ediyorum. Belediye yönetimi, küçük kızın anne ve babasına teşekkür ederek, mutlu sonla biten bu üzücü hikayenin bir an önce aydınlatılmasını ve sorumluların adalet önüne çıkarılmasını temenni ediyor.

Kaçıran kişiye sosyal medyada hakaret ve tehditler

Dün gece kocasıyla birlikte tutuklanan kadın Rosa Vespa'nın Facebook profilinde bir dizi hakaret, hakaret ve bazı durumlarda tehdit içeren gönderiler ortaya çıktı Musa suyu43 yaşında, Cosenza'daki bir klinikten kaçırılan bir günlük kız çocuğunun kaçırılmasıyla ilgili dava açıldı.

Kadının 8 Ocak'ta oğlu Ansel'in doğumunu duyurduğu paylaşımın altına, onlarca iyi dilek mesajının ardından dün akşam saatlerinde bazıları tehdit içeren saldırgan paylaşımlar başladı. “Küçük bir kızı kaçırdınız, müebbet hapis size yetmez”, “Umarım hapishanelerde çürürsünüz”, “Akıl hastaları!!., umarım ibretlik bir ceza alırsınız” gibi mesajlar kullanıcıların bıraktığı mesajlardan bazılarıydı.