Durun, acil servis doktoru hastanın evine giderek hayatını kurtarıyor

AIM

New member
27 Şub 2022
1,358
0
0
“Ben sadece görevimi yaptım.” Cerrah Francesco Bernetti EvangelistiFermo'daki acil serviste bir kooperatifte çalışan ve iki gün önce bir gencin hayatını kurtaran emekli doktor, kendisini bir kahraman gibi ya da özel bir şey yapmış gibi hissetmiyor. Sosyal medyada bugün sadece ondan ve yaptıklarından bahsediyoruz.

Arkaplan

Hikaye 15 yaşında bir çocuğun çarşamba gecesi yüksek ateş, ağrıyan ve uyuşmuş bacaklarla acil servise gelmesiyle başlıyor. Emekli cerrah genç kadını ziyaret eder ve durumu düzelince taburcu kağıdını imzalamaya karar verir. Doktor diğer hastaları ziyaret etmeye devam ediyor ancak düşünceleri on beş yaşındaki çocuğa koyduğu teşhisle ilgili şüphesine takılıp kalıyor. Hastanedeki mesaisi bitince arabasına biner ve genç hastanın evine gider.

Ev ziyareti

“Sabah 7'de evimize uğradı” diyor Catiuscia Gasparroni, Giulia'nın annesi, bize onu hastaneye yatırmanın daha iyi olacağını, Giulia'nın yüksek ateş ve uyuşuk bacaklarla ilgili sorununun ciddi bir sorun olabileceğini söyledi. İşte bu kadardı ve eğer biraz daha vakit harcasaydık sağlığı çok daha kötüleşebilirdi. Kendisine bunu ifade etme ihtiyacı hissettik. minnettarlığımız, Bu hareketinin doktor olmak isteyen ve bazen çok asil bir mesleğin insani yönünü ihmal eden herkese örnek olmasını diliyorum” dedi.