Erling Haaland’ın menajerinden astronomik kestirim

Alex10

New member
28 Kas 2020
1,044
0
1
Borussia Dortmund’dan dönem başında Manchester City’ye transfer olan Erling Haaland, İngiliz temsilcisiyle 20 gol attı. Bu istatistiğiyle de 22 yaşındaki futbolcu dünya futbolunun en yeterli ve en tanınan isimlerinden biri oldu.

Oyuncunun menajeri Rafaela Pimenta, Sky Sport İtalya’ya verdiği röportajda Haaland’ın 1 milyar sterlin bonservise ödenen birinci oyuncu olacağını argüman etti.

“Haaland için 1 milyar sterlin ödenecek”

Röportajda tereddüt etmeden gelecekteki bonservisi için “1 milyar sterlin” diyen Pimenta, “Futbol, imaj, sponsorluk kıymetlerini düşündüğünüzde bu sayı katiyetle olacak” dedi.

“Erling’in bu sayıya ulaşacak birinci oyuncu olacağını düşünüyorum”

Erling Haaland ile Paris Saint-Germain’in yıldızı Kylian Mbappe’nin karşılaştırılmasının olağan olduğu değerlendirmesini yapan Pimenta, “Erling’in bu sayıya ulaşacak birinci oyuncu olacağını düşünüyorum” sözlerini kullandı.

“Bugün bunu konuşmak isterlerse, memnun oluruz”

City’deki başarılı başlangıcının akabinde oyuncuyla Manchester City’nin yeni bir mukavele yapıp yapmayacağı konusunda ise Rafaela Pimenta, “Öyle umuyorum. Bugün bunu konuşmak isterlerse, memnun oluruz. niye olmasın ki?” diye konuştu.

200 milyon euro karşılığında hür kalabileceği tez edilmişti

Manchester City’ye 5 yıllık imza atan Haaland’ın mukavelesindeki özgür kalma unsurunun 2024’te etkin hale geleceği ve sayının da 200 milyon euro olacağı haberleri İngiliz basınında çıkmıştı.