Fotoğrafçı Massimo Sestini işe geri dönüyor: Sahil Güvenlik Helikopterinde Çekim

AIM

New member
27 Şub 2022
1,329
0
0
“Bir hedefle dünyayı izlemeye geri dönüyorum”. Böylece fotoğrafçıyı işe geri döndüğünü duyurdu Massimo SestiniYaklaşık on gün boyunca hastaneden serbest bırakılan 62 yaşında.
25 Ocak'ta, foto muhabiri kendini gölün buzlu sularına daldırdıktan sonra kötü hissetmişti. Lavaroneiçinde Trentino. Sadece Trento'da, önce resüsitasyon bölümünde farmakolojik bir komada, daha sonra tam iyileşme için genel tıpta hastaneye kaldırıldı.

Fotoğrafçı Massimo Sestini tehlikeden çıktı: “Ben, bir dalgıç tarafından kurtarıldım, öldü ve yükseldi”

Muhabirimiz Giampaolo Visetti tarafından

01 Şubat 2025

“Hayatın sizi durdurmaya zorladığı zamanlar var – Sestini'yi Instagram profiline yazdı – Vücudum bir ara vermek zorunda kaldı, ama kafam değil. Çekimleri hayal etmeye ve anlatacak hikayeler aramaya devam ettim. ”

Ve burada, mümkün olan en kısa sürede, işine dönüş. “Bugün kameraya geri dönüyorum – gönderiye devam ediyor – ve bunu yapıyorum Sanremo ile Sahil güvenlik görevlisiSadece beni kurtaranlar. Kendimi eldeki hedefle tekrar bulmak sadece bir geri dönüş değil, yeni bir bölümün başlangıcı. Sahil Güvenlik'in yanında olağanüstü bir hikaye, nasıl heyecanlanacağını bilecektir “.