Göztepe deplasmanda Başakşehir’i devirdi

Alex10

New member
28 Kas 2020
1,044
0
1
8. dakikada konut sahibi kadronun gelişen atağında Mahmut Tekdemir ceza alanındaki Okaka’ya pasını attı. Okaka’nın sol çaprazdan şutunda kaleci İrfan Can topu kornere çeldi.

17. dakikada Göztepe tesirli geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Ndiaye ceza alanına ortasını yaptı, Jahovic penaltı noktası yakınından topa kafayı vurdu. Kaleci Muhammed soluna gelen meşin yuvarlağı uzandı ve denetim etti.

37. dakikada konuk grup öne geçti. Moubandje’nin sol kanattan altı pas önüne gönderdiği topa Ndiaye kayarak vurdu ve fileleri havalandırdı: 0-1.

Uğraşın birinci yarısı, Göztepe’nin 1-0 üstünlüğüyle bitmiş oldu.

İKİNCİ YARI

47. dakikada Medipol Başakşehir’in gelişen atağında Chadli, Göztepe ceza alanında topla buluştu. Chadli, Okaka’ya yüksek bir top gönderdi. Göğsüyle topa düzelten Okaka’nın röveşatasında meşin yuvarlak kaleci İrfan Can’da kaldı.

57. dakikada mesken sahibi grup birlikteliğe yaklaştı. Sol kanattan Hasan Ali’nin ceza alanına yerden gönderdiği topu Okaka denetim etti ve uygun durumdaki Chadli’ye pasını attı. Chadli’nin şutunu kaleci İrfan denetim etti.

70. dakikada Medipol Başakşehir’in gelişen atağında Deniz Türüç’ün pasıyla rakip ceza alanında topla buluşan Chadli, sağ çaprazdan sert vurdu, kaleci İrfan meşin yuvarlağı kornere çeldi.

78. dakikada konut sahibi grubun atağında Berkay çalımlarla ceza alanına girdi, soldan ortasını yaptı. Altı pas önünde Okaka kafayı vurdu, kaleci İrfan Can soluna uzanıp topu denetim etti.

87. dakikada Göztepe farkı ikiye yükseltti. Atınç’ın kullandığı hür vuruşta uzun gönderdiği topa hareketlenen Halil, Duarte’nin üzerinden seken topu ceza alanında denetim etti. Halil, sol çaprazdan dar açıdan şutunu çekti, kaleci Muhammed’in bacaklarının içinden geçen top ağlara gitti.

90+5. dakikada Medipol Başakşehir farkı 1’e düşürdü. Hasan Ali’nin soldan ortasında ceza alanında topu önünde bulan Aleksic yakın aradan düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 1-2.

Çabayı konuk grup 2-1 kazandı.

Medipol Başakşehir: 1 – Göztepe: 2

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Arda Kardeşler, Erdinç Sezertam, Süleyman Özay

Medipol Başakşehir: Muhammed Şengezer, Caiçara, Duarte, Ndayishimiye, Hasan Ali Kaldırım, Tolga Ciğerci (Dk. 69 Gulbrandsen), Mahmut Tekdemir (Dk. 83 Aleksic), Ömer Ali Şahiner (Dk. 46 Deniz Türüç), Berkay Özcan, Chadli (Dk. 78 Emre Çolak), Okaka

Göztepe: İrfan Can Eğribayat, Arslanagic (Dk. 46 Atakan Rıdvan Çankaya), Atınç Nukan, Wilker, Obinna, Yalçın Kayan (Dk. 85 Kahraman Demirtaş), Murat Paluli, Moubandje, Halil Akbunar, Jahovic (Dk. 73 Lourency), Ndiaye

Goller: Dk. 37 Ndiaye, Dk. 87 Halil Akbunar (Göztepe), Dk. 90+5 Aleksic (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 41 Wilker (Göztepe), Dk. 45 Duarte, Emre Belözoğlu (Maç bitiminde-teknik direktör) (Medipol Başakşehir)