İtalya'nın Kardeşleri arasındaki kavga, itişmeler ve ithamlar: Mondovì'deki posterlerin kardeş katliamı savaşı

AIM

New member
27 Şub 2022
1,356
0
0
7 Haziran Cuma akşamı, neredeyse gece yarısı, ilanların yayınlanması için son tarih. seçim posterleri. İLE MondovìCuneo eyaletinde, bölgesel meclis üyesinin işbirlikçisi Paolo BongioanniPiedmont'taki partinin koordinatör yardımcısı ve konuşlandırma için Cuneo eyaletinin lideri FDI, posterlerini uygun ilan panolarına asıyor. O sırada aynı partiden başka bir adayın destekçileri geliyor.

Bazı tanıkların aktardığına göre, gelen üç kişi Bongioanni'nin işbirlikçisini iterek onu da elinden aldı. cep telefonu sahneyi çekmesini engellemek için. Daha sonra “rakip” adayın posterlerini de kapsayan posterlerini astılar. İşbirlikçi daha sonra meclis üyesi Bongioanni'nin eşliğinde polis kışlasına gitti. jandarma sahip oldukları Mondovì'nin çoktan duydum katılan insanlardan bazıları.

Gerçekler üzerine Digos araştırıyorancak parti, seçim sayımının sonunda yetkili organlara uygun raporları sunacağını bildirir. Gece yarısından sonra saldırıya uğrayan partiye göre bugün asılan posterler Fdi adayına ait Federica Barbero Invernizzi.

Cuneo bölgesindeki Gerilim Karşıt FdI grupları arasında bir süredir devam ediyor. İLE Piedmont limonu Melonyalılar, sivil listeler aracılığıyla da olsa, bölünmüş olarak sunuldu bölgesel ve Avrupa seçimleriyle birlikte yapılan belediye seçimlerinde bile: bir tarafta belediye başkanı var Massimo Riberipartizan olmadığını iddia eden ancak kadrosunda kendi büyük ismine sahip olan BongioanniMuhtemelen varsayımsal bir Cirio-bis'te meclis üyesi olarak ilgileneceği bir sektör olan yerel turizm acentesinin müdürü olarak geçmişiyle tanınıyor.

Ancak Cuneo partisindeki herkes bunu pek iyi karşılamadı. Ayrıca, liderliğindeki rakip listesinde Piergiorgio Chiera90'lı yıllarda emlakçı ve eski belediye başkanı olarak karşımıza çıkıyor Alessia Casoni, William'ın kızı, il koordinatörü ve sırasıyla Bölge'de Ghigo ve Cota yönetimlerinde meclis üyesi. Ve Chiera'nın kendisi de şunu söylemekte hiç sorun yaşamadı: “Evet, cebimde Fratelli d'Italia üyelik kartım da var ve Bongioanni'nin tarzını beğenmedim. partiyi bölmek”.