Jesolo, Doktor kendini kötü hissediyor ve turun sonundan sekiz dakika önce dönüşü bıraktı: ateşlendi

AIM

New member
27 Şub 2022
1,438
0
0
“Ciddi varsayılan için kovuldu”. Jesolo'nun Yeşil Haçı'ndan 65 yaşındaki bir doktor, turun sonundan sekiz dakika önce, ilerlemede bir enfarktüs belirtilerini tanıdıktan ve kontrol edilmek için Jesolo Hastanesine gittikten sonra yerini terk etme işini kaybetti. Doktor olmanın yanı sıra, dört koroner stentlerin kurulumu için bir kalp müdahalesine girmiş olan kendisi için iyi bilinen semptomlar.

Hastalık döneminin sonunda – gerçekler bu yılın Şubat ayına kadar uzanıyor – iyileşmek için gerekli, ancak gönderildiğini fark etti. “Serbest görevini iptal ettik” Yeşil Haç'ı onaylıyor. Doktor derhal bir avukata döndü, Yeşil Haç'ın sağlanmasına karşı bir teklif hazırladı ve eski haline getirildi.

“Dönüş 20: 00'de sona erdi ve 19.52'de uzaklaştı, hala bir elektrokardiyogram için hastaneye gidecek olan amirini uyardı.” Luca Pavanetto. Sorun, ilk yardım noktasının keşfedilmesiydi çünkü hemşire Doktor ile birlikte sarı bir kod için ambulansla uzaklaşmak zorunda kaldı.

Jesolo'nun ilk yardım noktasının bağlı olduğu Cavallino Treporti'nin yeşil haçı, doktorun yeniden inşasının bazı ayrıntılarını reddediyor. Diyerek şöyle devam etti: “Koordinasyonu yöneten Venedik'teki Yeşil Haç, Mürettebat veya Suem 118 Operasyon Merkezi'nin yönü olmadan ilk müdahale noktasından çıktı”. Başkan Marina Bozzo ve Başkan Yardımcısı Nicolò Bacciolo Ayrıca yokluğun sadece 8 dakika ile sınırlı olduğunu da dışlıyorlar: “Önceden uyarı değil, güven ilişkisini kesintiye uğrattı. Doktorların ulusal eksikliğinin farkındayız. Verdiğimiz karar zordu, ancak mantıklıydı”.

Avukat Pavanetto, Majeure'un nedenini belirtiyor. “Yasadışı ve motive olmayan bir önlemle karşı karşıyayız. Müvekkilim, tüm bunların nasıl olduğu için de ithal ediliyor: basit bir kayıtlı mektupla. Bana bir çağrı eylemine yeşil ışık verdi, ancak uzun bir süre ulaşmak ve bir anlaşmaya varmaktan kaçınmak istiyoruz. Yeşil haç tarafından gereken mazeretlerle çalışmaya hazır olurdu.