Libya, yaklaşık 100 İtalyan Roma'ya döndü

AIM

New member
27 Şub 2022
1,364
0
0
Yaklaşık 100 İtalyan vatandaşı ve 17 İspanyol, dün İtalya'nın büyükelçiliğinin yardım ve organizasyonu, karabini ve başbakan personelinin yardım ve organizasyonu ile, Libya'daki İtalya'nın bir yardımcısının eşlik ettiği, doğuştan bir havaalanının eşlik ettiği (Riccardo Villa'nın bir havaalanının) eşlik ettikleri yaklaşık 100 İtalyan vatandaşı ve 17 İspanyol, doğuştan, bir uçuşla eşlik ettiler (üçlü bir havaalanına), doğuştan bir havaalanına eşlik ettiler ( Roma'ya geceleri bir tane geldiler. Medsky Airways'den Airbus A320 ile Fiumicino.

“Kuzey Afrika'da inşaat sektörüne ve inşaatlarına adanmış en büyük ve en prestijli fuar olan 'Libya Build' in 16. baskısı için Trablus'a gitmiştim – aynı nedenden ötürü Trablus'ta onunla birlikte geçen altmış bir yaşındaki bir çocuğun parçası olduğunu söyledi – Salı günü, hava koşullarında, sıkıştılar ve rival olarak, sıkışma günleri arasında oldukça sessizdi.

Ancak kimse, 'kıvılcım' ın bu kadar çabuk patlayabilmesini beklemiyordu. Günden sonra – devam etti – otele döndük ve geceleri milisler arasında yangın çatışması başladı. Ertesi gün hiçbirimiz fuara gitmedi. Daha sonra bir ateşkesten bahsetti ama korku, çatışmaların devam edebileceğiydi ve öyleydi. Bu noktada Farnesina Kriz Birimi tarafından desteklenen büyükelçilik, İtalya'ya güvenli bir şekilde dönmemize izin vermek için kendini aktive etti ve bugün buradayız. Ancak, Libya'dan ayrıldığımızda durumun oldukça sessiz olduğunu da söylemeliyim. Süreceğini kim bilebilir? Açıkçası bana diliyorum “.

İtalyanlar arasında bir ENI çalışanı da geri döndü.

“İki buçuk yıl boyunca iş için Tripoli'deydim. İki akşam önce evdeydim, akşam 10 civarında, sokaktaki ilk bozukluklar sabah 3'e kadar devam etti. Geceleri, 3'e kadar daha barışçıl görünüyordu. Çekimlere devam ettiler. Bu noktada, evin tam anlamıyla, şirkette kendimi barikat ettikleri gibi, şirket, kendimi tam anlamıyla, kendimi kıpırdattığımı, kendimi en kısa sürede kendimi iletişim kurmadığı gibi, benden önce kendimi iletişim kurmadım. Dövülmez, ülkeyi bugün aldığımız özel bir uçuşla terk edebilirdi.