Madonna di Campiglio, girişimci Grostè helikopterle birlikte iner: “Kayak yapmak istedim”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,310
0
0
Sabahın erken saatlerinde, denetim ve kurtarma hizmetlerini yürütürken, Trentino'daki Brenta Dolomites'deki Grostè kayak bölgesinin bir helikopterini fark eden Carabinieri, gözlerine inanamadı. Uçak, birkaç dakika havada geçersiz kaldıktan sonra pistten indi.

Başka bir kazaya karışan girişimci

Oradan aşağı indi Giorgio Oliva65 yaşında, 25 Ekim 2020'de, dayak pistlerinin dışında, beyaz göllerin geçirimsiz bir bölgesinde deniz seviyesinden yaklaşık 3 bin metre yükseklikte düşen helikopterde olan endüstriyel Brescia. Kazada öldü Alfredo BudaOdolo Iro Spa yöneticisi elli -yıl Lombardo. Oliva, kazadan kurtuldu, adam öldürme için soruşturuldu. 2023'te koşullu askıya alınarak sekiz ay hapis cezası müzakere etmişti.

“Kayak yapmak istedim”

Bu kez Carabinieri kayarken onu takip etti. Onlara, iş nedenleriyle çok meşgul olmak, ancak kayak yapmak için büyük bir arzuya sahip olduklarını söylediler, o sabah kayak alanına ulaşmak için helikopterini alarak seyahat sürelerini azaltmayı düşünmüştü. Bu noktada ordu, aynı uçuş lisansının bulundurulmasını ve düzenliliğini ve uçağın sigortasını doğruladıktan sonra, girişimciye 2 bin avro rekor idari yaptırımla yarışmaya devam etti. Cottero 1.600 metrenin üzerine iner.

Bu noktada adam kayakları çıkardı ve şirkete dönmek için helikopterle birlikte bıraktı.