Matteo Mariotti köpekbalığının saldırısına uğradı: “Bunun ne anlama geldiğini biliyorum, Gianluca'nın ölümü saygıyı hak ediyor”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,328
0
0
“Bu videoyla iki şeyi anlatmak istiyorum. Birincisi, Gianluca'nın ailesine, akrabalarına ve yaralı arkadaşına olan en büyük desteğim ve yakınlığım; onun bir an önce ve hızlı bir şekilde iyileşmesini umuyorum. Ayrıca onunla tanışmaktan da çok memnun olurum. ikincisi, eğer hepimiz kullandığımız kelimeleri kontrol etmeyi öğrenirsek, dünyanın ne kadar daha iyi olacağını insanlara düşündürmek.” Instagram sayfasında yayınlanan bir videoda, Matteo Mariotti – 9 Aralık 2023'te Avustralya'da köpekbalığının saldırısına uğrayan 21 yaşındaki Parmesan – ölümüyle ilgili yorum yaptı Gianluca Di GioiaMısır'ın Marsa Alam kentinde köpekbalığı saldırısından sonra öldürülen kişi.

“Olanların dinamiklerini bilmediğimi söyleyerek başlayacağım. Emin olduğum tek şey, bu gibi durumlarda insanların muhakeme ve davranışlarının ne kadar yanlış olduğu. Bu, bunun ne anlama geldiğini bilen birinden geliyor. bir köpekbalığı tarafından yenir” diyor. Mariotti, sol bacağının yerine taktığı protezi gösteriyor. “Her yıl – diye devam etti Mariotti videoda – binlerce insan köpekler tarafından öldürülüyor, ancak çoğumuzun evinde bir köpek var. Her yıl yüz binlerce insan sivrisinekler tarafından öldürülüyor: ne yapmalıyız, kendimizi eve kilitleyelim artık kimsenin giremeyeceğini mi umuyorsunuz?”

sağlık hizmeti

Köpekbalığı tarafından ısırılan Matteo Mariotti, Rizzoli başhekimi Cesare Faldini: “Böylece yeniden yürüyebilecek. Ancak aylar sürecek.”

Caterina Giusberti

07 Ocak 2024

Mariotti videoda uçak kazaları nedeniyle yaşanan trafik kazaları ve katliamlardan örneklere de yer veriyor. “Yine de – diye devam ediyor – evde, tutkularının peşinden giderek hayatlarını istedikleri gibi yaşamayı seçenleri yargılamaya hazır birileri her zaman vardır.”

“Bazı durumlarda ihtiyaç duyulan tek şeyin biraz yakınlık, biraz sevgi olduğunu düşünüyorum. Bunlar beni de kurtaran şeyler. Bugün yorumları tekrar okumak, diye bitiriyor Mariotti, o kötü duyguları yeniden denememi sağladı, beni motive etti. Trajedinin yeterli olmadığını mı düşünüyorsunuz? Doğru ile yanlış arasındaki çizginin ne olduğunu düşünmenizi rica ediyorum, ister derin suya dalmak ister orada kalmak olsun. bütün gün kanepede oturuyorum, hava açık Zamanımızı nasıl kullanacağımızı seçmek bize düşüyor.”