Mehmet Topal: Sergen Hoca’yı görür görmez duygulandım

Alex10

New member
28 Kas 2020
1,044
0
1
Beşiktaş’ın sürpriz bir biçimde takımına kattığı Mehmet Topal, imza daha sonrasında hislerini ve transfer sürecini anlattı.

“BEKLENTİLERİ KARŞILAMAK İSTİYORUM”

“Birkaç haftadır ilerleyen bir müddetç vardı, sonu olumlu bitti. Burada olduğumuz için ben ve ailem memnun ve gururluyuz. İnşallah büyük hizmetler verip topluluğa layık olmaya çalışırız.

Başakşehir’de oynadığım süreçte Sergen hocam beni istemişti lakin gelmek kısmet olmamıştı. Orada kalmamız gerekiyordu, orada kaldık. Hocamın da transferde büyük emeği var, teşekkürlerimi iletmek isterim. Konuştuktan, görüştükten daha sonra her şey epey olumlu geçti. Ben de camiamımza layık olmak ve beklentileri karşılamak istiyorum.”

“SERGEN HOCAMIN HAYRANIYDIM”

“Kendimi duygusal açıdan tuhaf hissettim, Sergen Hocam oynarken en büyük hayranlarından bir tanesiydim, süper sol ayağı vardı. Bunu geçmiş senelerda hayli kere söylemiş oldum. Onunla çalışmak benim için büyük bir onur. Hocalığımı yapması, benim alanda olmam beni fazlaca duygulandırdı ve etkiledi.

Harika tesislerimiz var. Daha evvel Ulusal Kadro’da burada kamp devri geçirmiştik, şu anda yenilenmiş tesislerimiz var. Harika bir ortama sahibiz. Ulusal Kadro’dan kardeşlerim, arkadaşlarım da var burada, hiç birine yabancı değilim. Uzun müddet bir arada oynadığım arkadaşlarım da burada. Sağolsunlar kırk yıldır buradaymışım üzere beni karşıladılar. Şu anda her şey olumlu, inşallah dönem sonuna kadar bu biçimde masraf.”

“DÜNYADA BİR BİRİNCİ OLACAK”

“Burada da şampiyonluk yaşarsam, sanırım dünyada bir birinci olacak. 4. şampiyonluğum fazlaca daha manalı olacaktır, benim çin başka bir memnunluk ve onur olacaktır. Geçen seneyi şampiyonlukla tamamladık, inşallah bu yılki şampiyonlukta katkım olur. 4. ekipte şampiyon olursam, bu benim için büyük bir onur olacak.

Geçen sene bütün her insanın ortak söylemiş olduği bir şey vardı, kısıtlı takım var diyorlardı lakin ekip arkadaşlarım bunu aratmadılar, harika çaba ettiler. Hak ettiği bir şampiyonluğu aldı Beşiktaş, epey âlâ gayret ettiler.

Birinci haftalarda dertli başlamıştı, daha sonrasında kusursuz bir toplanma sürecine girildi. Üst üste gelen galibiyetler ve öz inanç ile sonuna kadar götürdük. Hak edilmiş bir şampiyonluk, harika bir özveri ve öz inanç ile dönem sonuna kadar getirmiş bir Beşiktaş vardı.”

“ÇOK DAHA GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ”

“Takım olarak epeyce kuvvetli bir dönem geçireceğimizi aktarmaya çalışıyorum. Şampiyon olmuş bir kadro ve rakipler şampiyonu yenmek için ekstra gayret edecek. Çok hayli daha kuvvetli olmak zorundayız, üzerine koyabilirsek dönem sonu ipi göğüsleyen bir daha biz olacağız diye düşünüyorum.”

“JOSEF İLE KARDEŞ GİBİYİZ”

“Josef ile kardeş üzereyiz, eksiksiz bir arkadaşlığımız, dostluğumuz, bağımız var. Fenerbahçe’de de öyleydi, burada da o denli. Karakter, kişilik olarak ömrümdeki nadir oyunculardan. Atiba ile yıllardır karşı karşıya oynadık, eksiksiz karakterli bir insan. Rekabet kıymetlidir, rekabet olmasa muvaffakiyet da olmaz. Rekabet oyuncuların performansını üst çekmede bir faktördür. Rekabet dostluğu, arkadaşlığı etkilemez, biz burada bir aileyiz.”

“TARAFTARIMIZA KUPALAR ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ”

“Biz atletler taraftarları daima ardımızda görmek isteriz. Beşiktaş taraftarlarını anlatmaya gerek yok, dünya çapında büyük övgüler alıyorlar. Harika, çılgın bir taraftar kümesine sahibiz. Ekiplerine sahip çıkmışlardır her vakit, bu biçimde devam ettikleri sürece biz de onlara kupalar armağan etmek istiyoruz.”