Mertens ailesi: Oğlumuza Mehmet ismini verebiliriz

Alex10

New member
28 Kas 2020
1,044
0
1
Galatasaray’ın dönem başında takımına dahil ettiği Dries Mertens ve eşi Katrin Kerkhofs, sarı-kırmızılı kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Türkiye’yi ve İstanbul’u fazlaca sevdiğini lisana getiren Mertens, “Türkiye’ye birinci geldiğimizde harika bir atmosferle karşılandık. Türkiye’yi ve İstanbul’u epeyce sevdik. Buraya geldikten daha sonra da çabucak konut bakmaya başladık ve şu anda mükemmel bir yerde yaşıyoruz.” diye konuştu.

“Bebeğimiz doğunca değiştim”

Çocuk sahibi olmanın hayatında kıymetli değişiklikler yarattığını lisana getiren Dries Mertens, “Çocuğumuzun hayatımıza girmiş olmasından dolayı epeyce mutluyum. Daha evvel meskene geldiğim vakit eşim vardı, tabi ki eşimi görmekten dolayı epey memnunluk duyuyorum fakat artık bebeğimiz de var. Bu beni insan olarak hayli fazla değiştirdi.” dedi.

“Oğlumuza Mehmet ismini verebiliriz”

Napoli’deki lakabının Ciro olması hakkında oyuncumuz, “Ciro, Napoli’de aslında Napoli’lere verilen bir lakapmış, benim de lakabım Ciro’ydu. Orada 9 sene yaşadıktan daha sonra oradan bir hatıra olsun istedik ve bunun için de oğlumuzun ismini Ciro Romeo koyduk.” açıklamasını yaptı.

Katrin Kerkhofs, “Belki iki sene burada yaşadıktan daha sonra da oğlumuza Mehmet ismini de verebiliriz. Dries epey kusursuz bir baba, geldiğinizde de gördüğünüz üzere oğluyla hayli ilgileniyor, biberon dahi veriyor. Onun dışında daima onunla vakit geçirmeye çalışıyor, ona bakıyor tahminen latifeyle karışık baba olarak eş olmaktan fazlaca daha güzel (şaka yapıyor)” dedi.