Pinerolo'da arkadaşlarınızla bir parti sırasında cinsel şiddet: “Ertesi gün oyunu oynadık”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,443
0
0
Hikaye hassas, zaten anoreksiya karşı bir savaş olan, içeride gözyaşları olan bir kötülük olan 20 yıllık bir kıza karşı cinsel şiddet ile ilgili. O zaman 2018, 35 kilo ağırlığındaydı. Suçlamaya göre, yakınlardaki Pinerolo'dan evde bir partiye gitmişti, genç kadının birkaç kez gördüğü bir arkadaşı, Fuseaux'sını dört kez ısrarla dört kez düşürecekti. Mahkeme salonunda genç kadın Turin, Şimdi o adamın “Bana dedi ki” lütfen bunu yapma “demesini gözlemleyin, iki kez tekrarladı.” Sanık şöyle ekliyor: “Onu öpmeye başladım ve dokunmaya çalıştım, elimi koydum, ama sonra durdum”. Kızın muhtemelen çizikler nedeniyle samimi kısımlarda bir aşınma vardı. Kendini savunuyor: “Muhtemelen tırnaklarıyla bunu yaptım, ama cinsel bir ilişkiye sahip olma niyetine sahip olmak başka bir şey: bunu yapmadım”.

Porta Nuova Banyolarında Seks Oniki -Yılı -Sold: Şiddet için 5 yıl 8 ay hapse mahkum edildi

Giada lo porto

29 Mayıs 2025

Genç kadın, avukatla bir sivil parti kurdu Francesca Bodo Corona 10100 avukat stüdyosundan boyunda bir hematom bildirmişti. “Bana sıkılaştırdı,” dedi. Bunu reddediyor. Sınıfta sanığın arkadaşları geçit töreni, biri şiddetin tüketileceği evin efendisidir. “Hiçbir şey duymadım, ertesi gün oyunu oynadılar, evde değildi – diyor – ona ne yaptığını soran ortak bir arkadaş, iddia edilen şiddet hakkında çok şey biliyordum. Ama inanmıyorum, benim için bir erkek kardeş, ona dostluğumu inkar edemem”. O uzaklaştığında, hakimleri elini kaldırarak selamlıyorum: “Beyler”. Sınıfın dibinden bir yorum: “Bir talk -show'da görünüyor”. Sınıftaki suçlamayı desteklemek için savcı Fabiola d'orico.

Genç, amcanın dört yıllık cinsel istismarı okulunun psikoloğuna güveniyor

Giada lo porto

24 Mayıs 2025

Yirmi yaşında, bir yıl sonra, travmatik şiddet deneyiminden sonra samimi ilişkilerde zorluk çektiğinde bir psikoterapist ve seksologa gitmeye başlamıştı. Profesyonel sınıfta duyulur: “Bir travma bir süre sonra bile sorunlara neden olabilir, tortuları beden açısından da bırakır, vücut yaşadığı şey karşısında iktidarsızlık hissi verir ve bir blok üretir”.

Ayrıca kızın annesine tanıklık etmek için: “Boyundaki eşarpla garip geldiğini gördüm, ona ne olduğunu sordum. Bir çürük baktımAçıklamalar istedim, korkmuş, dehşete kapılmıştı, beni anlatmayı başardığım zorluklarla, bana şiddete uğradığını, ellerini boynuna koyduğunu, samimi kısımlara dokunduğunu, cinsel şiddete dokunduğunu söyledi, cinsel şiddet … “. Cümle Ekim için planlanıyor.