Uzman eğitimciler tarafından desteklenen, nöroçeşitliliğe sahip gençler tarafından hazırlanıp servis edilen sabah ve akşam aperatifleri. Yer de öyle Oto İçiGenç nöro-farklı kişilerin işe dahil edilmesi için bir referans noktasını temsil eden özel bir kulüp, Sassari'de (Madrid aracılığıyla) açıldı. “Nöroçeşitliliğe sahip olanların bile toplumda damgalanma veya önyargı olmadan aktif bir rol oynayabileceğini gösteren” bir deneyim olduğunu belirtti. Irene PinnaSardunya bölgesi ve Engelliler Bakanlığı'nın işbirliği ve desteğinden yararlanan Lorenzo Paolo Medas Vakfı'nın başkanı.
Plan B, David'in hikayesi: “Lüks bir marka için çalıştım ve dünyayı dolaştım. Sonra hayatta başkalarına yardım etmek istediğimi fark ettim. Ve her şeyi alt üst ettim”
Valeria Teodonio
11 Eylül 2024
Bu maceranın kahramanları, belirli bir eğitim yolunu izleyen dokuz gençtir. garsonlar ve barmenlerHACCP sertifikası da alıyor. Inside Aut, genç çalışanların ihtiyaçlarına özellikle dikkat edilerek tasarlandı. Pastel renklerle dekore edilen alanlar, sözlü iletişim güçlüğü çekenler için görsel çağrışımı kolaylaştırıyor. Örneğin, sarı duvarlar buzdolabı alanını, pembe duvarlar ise ekranları göstererek iş organizasyonunu daha sezgisel hale getiriyor.
Plan B, David'in hikayesi: “Lüks bir marka için çalıştım ve dünyayı dolaştım. Sonra hayatta başkalarına yardım etmek istediğimi fark ettim. Ve her şeyi alt üst ettim”
Valeria Teodonio
11 Eylül 2024

Bu maceranın kahramanları, belirli bir eğitim yolunu izleyen dokuz gençtir. garsonlar ve barmenlerHACCP sertifikası da alıyor. Inside Aut, genç çalışanların ihtiyaçlarına özellikle dikkat edilerek tasarlandı. Pastel renklerle dekore edilen alanlar, sözlü iletişim güçlüğü çekenler için görsel çağrışımı kolaylaştırıyor. Örneğin, sarı duvarlar buzdolabı alanını, pembe duvarlar ise ekranları göstererek iş organizasyonunu daha sezgisel hale getiriyor.