Trento, Adamello'da kaybolan ikinci dağcıyı aramaya yeniden başladı

AIM

New member
27 Şub 2022
1,348
0
0
İkinci İngiliz dağcının araştırması, Aziz ZiriatAdamello grubunda Trentino'da kaybolan 36 yaşındaki arama, Alp ve Mağara Kurtarma, Guardia di Finanza Alp Kurtarma ve İtfaiye'den yaklaşık seksen operatörün katılımıyla bu sabah ilk ışıklarla devam etti.

Şu anda yaklaşık 40 kurtarma görevlisi, dün aranan bölgede, cansız bedenin bulunduğu yüksek irtifaya kaldırıldı. samuel harris35, karı daha da kazmak ve araştırmak için. Sabah geç saatlerde bu kurtarıcılar vadiye geri dönecek ve yerlerini diğer kurtarıcılar alacak. Ayrıca Nu.Vol.A da mevcuttu. kurtarıcılara içecek ve sıcak yemek hazırlamak.

İki yürüyüşçünün son izleri çadıra ulaştı Malga Dosson, sırt çantalarının bulunduğu yer. Buradan itibaren yılın ilk günü öğleden sonra 2'de ailelerine ve arkadaşlarına son mesajlarını gönderdiler. O zaman başka bir şey yok, cep telefonlarına ulaşılamıyor. İki dağcının 6 Ocak'ta dönüş uçuşu yapması gerekiyordu. Uçaktan indiklerini göremeyen aileler alarma geçti.

Bulunan ilk dağcı

Adamello'daki Trentino'da 1 Ocak'tan bu yana kayıp olan iki İngiliz'den birinin telefonundan kaydedilen iz sayesinde, kurtarıcılar cesetlerden birinin kar altında gömülü, ne yazık ki cansız olduğunu buldu. Böylece bir helikopter, kamp alanı ile Carè Alto'nun tepesi arasındaki alan üzerinde uçtu ve on beş Alp Kurtarma operatörünü, görevlilerden birinin telefonuyla kaydedilen bir izde yer aldığı için birincil olarak kabul edilen bir alanda arazi araması yapmak üzere görevlendirdi. iki dağcı, yani Conca geçidinin alanı, deniz seviyesinden yaklaşık 2.600 metre yükseklikte.

“Her şeyden kopmak istiyorlardı. Seslerini duyuramamaları bana tuhaf gelmedi. Kulübeye geldiklerini ve kırmızı şarap içtiklerini biliyorum, buz gibi olduğunu söyledi. Umarım öyle olur.” kız arkadaşı Rebecca Dimmock, bir çadırda yardım beklediklerini söyledi. Aziz Ziriat.