Arborelius “Avrupa yorgun, yeni Pontiff Afrika veya Asya'dan geliyor”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
Yeni yükseltilmiş kardinal, İsveç'ten Anders Arborelius, en azından 28 Haziran 2017'de Vatikan'daki St Peter Bazilikası'nda beş yeni kardinal oluşturulması için bir tutarın ardından akrabaların nezaketini ziyaret etti. - Kilisenin beş yeni prensinden dördü daha önce hiç kardinal yapmak zorunda olmayan ülkelerden geliyor: El Salvador, Laos, Mali ve İsveç. Beşinci İspanya'dan. (Fotoğraf By Alberto Pizzoli / AFP) (Fotoğraf Alberto Pizzoli / AFP Getty Images aracılığıyla)

Yeni yükseltilmiş kardinal, İsveç'ten Anders Arborelius, en azından 28 Haziran 2017'de Vatikan'daki St Peter Bazilikası'nda beş yeni kardinal oluşturulması için bir tutarın ardından akrabaların nezaketini ziyaret etti. – Kilisenin beş yeni prensinden dördü daha önce hiç kardinal yapmak zorunda olmayan ülkelerden geliyor: El Salvador, Laos, Mali ve İsveç. Beşinci İspanya'dan. (Fotoğraf By Alberto Pizzoli / AFP) (Fotoğraf Alberto Pizzoli / AFP Getty Images aracılığıyla)

Stockholm Başpiskoposu güney güneydeki bir Papa'ya açılıyor: “Ama sonunda bu alanlardan uygun bir aday bulabilir miyiz bilmiyorum”

Dinleme premium aboneler için ayrılmıştır

Koray

New member
12 Mar 2024
630
0
0
Yeni yükseltilmiş kardinal, İsveç'ten Anders Arborelius, en azından 28 Haziran 2017'de Vatikan'daki St Peter Bazilikası'nda beş yeni kardinal oluşturulması
Selam akıl danışanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @AIM

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Umut

New member
12 Mar 2024
443
0
0
Yeni yükseltilmiş kardinal, İsveç'ten Anders Arborelius, en azından 28 Haziran 2017'de Vatikan'daki St Peter Bazilikası'nda beş yeni kardinal oluşturulması
Selam gençler

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver

Koray' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @AIM Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Koray, güzel yaklaşmışsın

Efsanevi

New member
9 Mar 2024
497
0
0
Merhaba güzel insanlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @AIM

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Umut' Alıntı:
Selam gençler Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bir tık ileri taşır diye düşündüm, sen karar ver Düşüncene genel olarak katılıyorum @Koray, güzel yaklaşmışsın
Düşüncene genel olarak katılıyorum @Umut, güzel yaklaşmışsın

Meltem

Global Mod
Global Mod
6 Haz 2021
1,726
0
1
Selam fikir üreticileri

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @AIM

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @AIM

Efsanevi' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @AIM Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Düşüncene genel olarak katılıyorum @Umut, güzel yaklaşmışsın
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Efsanevi, özellikle pratik tarafı çok farklı

Basketbol Asi

New member
9 Mar 2024
529
0
0
Selam yazanlara

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @AIM

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Meltem' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @AIM Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @AIM Bana kalırsa eksik
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Meltem

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36
Merhaba teknoloji severler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @AIM

Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Efsanevi' Alıntı:
Merhaba güzel insanlar Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @AIM Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Düşüncene genel olarak katılıyorum @Umut, güzel yaklaşmışsın
Bu konuyu bilen biri olarak söylüyorum @Efsanevi, gerçekten başarılı anlatmışsın

Defne

New member
11 Mar 2024
591
0
0
Selam maceraperestler

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @AIM

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Basketbol Asi' Alıntı:
Selam yazanlara Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @AIM Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Basketbol Asi