Ayrıldığı bayanı öldürdükten daha sonra kaçmıştı: Gözaltına alındı

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36
Ayrıldığı bayanı öldürdükten daha sonra kaçmıştı: Gözaltına alındı
Trabzon’da 40 yaşındaki Bülent Taşkın, 43 yaşındaki Medine Seyis’i okul önünde bıçakladı. Dün saat 14.30 sıralarında meydana gelen hadisede Bülent Taşkın bayanı karnından bıçakladıktan daha sonra kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sıhhat grupları burada birinci müdahaleyi yaptıktan daha sonra hanımı ambulansla Fatih Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ameliyata alınan Medine Seyis, tabiplerin tüm müdahalelerine karşın hayatını yitirdi.

Hücumda hayatını kaybeden bayanın daha evvel Bülent Taşkın hakkında müdafaa önlemi ve uzaklaştırma sonucu aldırdığı ortaya çıktı. Medine Seyis’in müdafaa sonucunın geçen ay bittiği ve bir daha bahse mevzu sonucun müddetini uzatma hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Bülent Taşkın, saklandığı konutta dün akşam saatlerinde Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Ofis Amirliği takımlarınca yakalanarak gözaltına alındı.

TERK EDİLMEYİ KALDIRAMADIĞINI TEZ ETTİ

Gözaltına alınan saldırgan Bülent Taşkın’ın emniyet sorgusunda da, “Okulun orada karşılaştık. Aslında maksadım konuşmaktı. Terk edilmeyi kaldıramadım. Karşı reaksiyon verince kendimi kaybettim. Öfkemin kurbanı oldum. bu biçimde olsun istemezdim” dediği açıklandı.

Bülent Taşkın, emniyette tamamlanan süreçlerinin akabinde adliyeye sevk edildi.