Belve'deki Massimo Bossetti: “Canavar etiketim var, ölüme kadar getireceğim. Ama ben bir katil değilim”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,419
0
0
“Yaşamaya zorlandığım adaletsizliğe varıyorum. Monster etiketinde hissediyorum, günlerimin sonuna kadar beni taşıyacağım kafasına basılmış bir dövme. Ama sanırım bir katil değilim”. On üç yaşındaki suçundan on beş yıl sonra Yara GambirasioMassimo Bossetti Kendinizi masum ilan etmeye devam ediyor.

Yaşam hapis cezasına çarptırılan adamla röportaj yapıldı Francesca Fagnani Belve Crime Rai 2'nin ilk bölümünde. “Cümlelere saygı duyulmalı, ama aynı zamanda sorgulanabilirler. Yara'nın ebeveynlerinin acısını anlıyorum, ancak hak eden adaletin yapmadığı adalet” diyor, on bir yıl hapis cezasında, kahraman olduğu adli davayı geri çeken Bossetti.

Belve Crime, Bossetti: “DNA'm Yara Gambirasio'nun Kılavuzlarını Nasıl Bitti? Bunu da anlamak istiyorum”

“Tüm yamaçlar seyahat edildi – iddia ediyor – bilinmeyen 1 Massimo Bossetti olamaz. Hepsi saçma. Ayrıca DNA'mın Yara'nın özetlerine nasıl geldiğini anlamak istiyorum. O zavallı kızı hiç görmedim, onunla hiç tanışmadım”.