Beşiktaş’ta okullar yüz yüze eğitime hazır

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,927
0
36
Beşiktaş’ta okullar yüz yüze eğitime hazır
Yarın yüz yüze eğitimin birinci günü. Beşiktaş Belediyesi okulların bakım, tamirat ve paklık süreçlerini yaptı.
Yaklaşık 1.5 yıldır okullarından farklı kalan öğrenciler için birinci ders zili, pazartesi günü çalacak. Bu kapsamda ilçe ulusal eğitim müdürlükleri ve belediyeler okullarda hazırlıklarını tamamladı.

Beşiktaş Belediyesi de öğrencilerin sağlıklı ve inançlı bir ortamda ders başı yapmaları için ilçede yer alan okullarda bakım, tamir ve dezenfekte çalışmaları yürüttü. Okullarda öğrencilerin oturacağı sınıflar temizlenip dezenfekte edilirken, okul bahçelerinde yer alan bankların bakımı yapıldı.

‘ÇALIŞMALARIMIZI TAMAMLADIK’

Yeşil alanlarda ise peyzaj düzenlemesi gerçekleştirilirken Lider Akpolat da yüz yüze eğitim öncesi yaptığı açıklamada şunları söylemiş oldu:

“Uzun bir ortadan daha sonra okullarına kavuşacak öğrencilerimizin sıhhati ve güvenliği için ilçemizde bulunan okullarımızda yenileme ve hazırlık çalışmalarımızı tamamladık. Yeni eğitim öğretim devrinde tüm çocuklarımıza muvaffakiyet dolu bir yıl diliyorum” dedi.