CIVITANOVA MARCHE (Macerata). Dün gece Civitanova Marche’deki belediye binasının dördüncü katındaki balkondan düşen iki yaşındaki Tunus kökenli erkek çocuk, Ancona’daki Salesi hastanesinde çaresiz koşullar altında hastaneye kaldırıldı. Şu ana kadar öğrenilenlere göre, düşme kazara olmuş olabilir: Çocuk önce korkuluklara tırmanmış, sonra da üzerinden atlamış olabilir. Aile üyelerini ve bazı tanıkları dinleyen 118 kurtarma görevlisi ve bir polis devriyesi olay yerine müdahale etti.
Anne, kurtarıcılara sürekli olarak “Bir an dikkatim dağıldı, bir an dikkatim dağıldı” diye tekrarladı. Gürültüyü duyan küçük çocuğun babası onu almaya gitti. Yürek parçalayan sahne, Via Verga’daki toplu konutlardaki birçok apartman dairesi tarafından görüldü.
Anne, kurtarıcılara sürekli olarak “Bir an dikkatim dağıldı, bir an dikkatim dağıldı” diye tekrarladı. Gürültüyü duyan küçük çocuğun babası onu almaya gitti. Yürek parçalayan sahne, Via Verga’daki toplu konutlardaki birçok apartman dairesi tarafından görüldü.