Bunlar hala Covid-19, karantina ve uzaktan eğitimin sonuçları: Erkek ve kız öğrencilerin %84'ü, dünyadan uzakta, kendi yatak odalarında, bilgisayar ekranında oturup ders aldıklarında kendilerini daha güvende ve daha az garip hissediyor. Çevrimiçi özel ders ve özel ders platformu GoStudent bize bunu söylüyor. Son aylarda, 6 ila 18 yaş arasındaki çocuklardan ve gençlerden derslerle ilgili geri bildirim istedi ve okulda aldıkları yeni notlara dayanarak derslerin etkinliğini de anlamak istedi. İtalya'dan, ayrıca Avusturya, Almanya, Fransa, İspanya, İsviçre ve Birleşik Krallık'tan alınan yanıtlar beklenmedik bir sonuç verdi: Çoğunluk -aslında %84'ü- bir ekranın arkasından ders almanın yeteneklerine olan güvenlerini artırdığını beyan etti. Ve bunun sonucunda karne notlarının da iyileştiğini söyledi. Immerse araştırmacısı (sanal gerçeklikle öğrenmeye odaklanan bir platform) Tricia Trasher tarafından yürütülen ve GoStudent tarafından yayınlanan araştırmaya göre, akademik performans açısından en iyi sonuçlar ilkokul grubu tarafından elde edildi. Şu anda son sınıflara katılanlar, aslında pandemi sırasında ilkokula başlamışlardı. Onlar, en küçükleri, bir ekranın arkasından hazırlıkları hakkında daha fazla farkındalık edinebildiklerini ortaya koyanlardı.
Daha da fazlası. Röportaj yapılanların %77'si dijitalle çevrili bir dünyada kendilerini daha rahat hissettiklerini söyledi. Okulların ve ailelerin, eğitim araçlarının tehlikeli “zorluklar” gibi web tuzaklarına düşme aracı olmaması için kontrol altında tutmaya çalıştığı yaygın bir olguyu yansıtan bir rakam. GoStudent'ın CEO'su ve kurucu ortağı Felix Ohswald, “Bir işbirliği olarak desteklenip yaklaşıldığında kişiselleştirilmiş öğrenme, öğrenci güvenini ve akademik performansını önemli ölçüde artırır” diye açıklıyor. “Dört öğrenciden üçünden fazlasının kişiselleştirilmiş derslerle öz güvenlerinde önemli bir artış yaşamış olması, bireysel eğitim desteğinin etkisinin güçlü bir kanıtıdır.”
Daha da fazlası. Röportaj yapılanların %77'si dijitalle çevrili bir dünyada kendilerini daha rahat hissettiklerini söyledi. Okulların ve ailelerin, eğitim araçlarının tehlikeli “zorluklar” gibi web tuzaklarına düşme aracı olmaması için kontrol altında tutmaya çalıştığı yaygın bir olguyu yansıtan bir rakam. GoStudent'ın CEO'su ve kurucu ortağı Felix Ohswald, “Bir işbirliği olarak desteklenip yaklaşıldığında kişiselleştirilmiş öğrenme, öğrenci güvenini ve akademik performansını önemli ölçüde artırır” diye açıklıyor. “Dört öğrenciden üçünden fazlasının kişiselleştirilmiş derslerle öz güvenlerinde önemli bir artış yaşamış olması, bireysel eğitim desteğinin etkisinin güçlü bir kanıtıdır.”