D'Amato, Şefin cinayetinde Messina Savcısı: “Cezai dava için yeterli değil”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,348
0
0
Diyerek şöyle devam etti: “Kırmızı Kod'dan gelen suçlara dikkat etmek doğru, bu prosedürlere tercihli bir şerit tanımak siyaset tarafından doğrudur, ancak bu olaydan cezai müdahale ortaya çıktıkça – soruşturma yargıcı tarafından geçici olarak gözaltına alınma prosedürü dışında, dolaysızlığa gelse de – tek başına yeterli değildir”. Böylece Messina Başsavcısı kendini ifade etti. Antonio D'Amatocinayetiyle Sara Campanella. Cezai eylem uygulayan ve dinlenmeyi hak edenlerin önemli kelimeleri.

Üniversitelerde daha fazla protokol

“Açıkçası, kamu yapıları içinde, bu durumda üniversitenin beslenmesi ve tanıtılması gerekmektedir ve bu tür durumları önceden kaydedebilmesine izin veren protokoller ve sözleşmeler yapılması gerekmektedir. Herhangi bir sorumluluk tanımlamak istemiyorum, ancak tüm topluluğun genel dikkatini hatırlamanın bir yoludur”, Sulh Hakkı ekledi. Siyasetin tepkileri birbirini tam bir nehir gibi izledi. “Kurumlar cinsiyete dayalı şiddete karşı daha fazlasını yapıyorlar. Erkek mülkiyet kültüründe herhangi bir geri çekilme yok, çünkü bu tema: daha fazla güçlendirilmesi gereken önemli kurallarımız da var, ancak her şeyden önce bir kültürü yenmeliyiz. Baskı, önleme olmadan yeterli değildir. Ve bu nedenle, eğitim ve özel eğitime ihtiyaç vardır, bu nedenle eğitim ve özel eğitime ihtiyaç vardır, bu nedenle eğitim ve spesifik eğitime ihtiyaç vardır. Elly Schlein.

Duyguları eğitmek

“Bu saatlerde Sara Campanella'nın trajik femikeri üzerinde yapılan rekonstrüksiyonlar arasında göze atlayın Göze atlayın Çeşitli 'korkuyordu', 'gökyüzünde bir şimşek', 'morbid bir dikkat'. İlk okul tercihlerinden başlayarak, 5 parlamento hareketine başlayarak, 5 parlamento hareket etmesi gereken bir şey yapana kadar, 5 parlamento hareket etmesi gereken bir şey yapmayı durduramayız ve 5 parlayıcının, araştırmalarının bir uyanışını durduramayız. cinsiyet şiddeti dedi Stefania Ascari, Anna Bilotti, Alessandra Maiorino ve Daniela Morfino.

Genç psikoloji üzerinde çalışmak

Ayrıca Martina SemenzatoParlamenterler ABD'nin Femikati Soruşturma Komisyonu Başkanı, “genç Sicilyalı öğrencinin Sara Campanella'nın şiddetli öldürülmesi, özellikle yeni nesillerde psikolojik ve sosyo-kültürel yönlerin daha derinlemesine araştırılmasının daha etkili bir önleme eylemine izin verebileceğini açıkça ortaya koyuyor. Aynı çizgide Noto Belediye Başkanı (Syracuse) Corrado figürüBu da “önleme konusunda, gençlerin duygusal eğitimi üzerinde çalışma ihtiyacı konusunda ısrar ediyor çünkü sevginin şiddet ve mülkiyetle ilgisi olmadığını anlıyoruz”.

Dile dikkat

“'Karşılıksız bir aşk,' ona aşık olmuştu '. Bu, geniş gün ışığında öldürülen sadece 22 yaşındaki bir kız olan Sara Campanella'nın ölümünün sebebi olurdu. Messina polikliniğinden birkaç adım. Artık düşünülüp tolere edilemeyen bir dil, kurbanın şüpheli olduğu için, onun sürüntüğü bir şekilde,” bu püskürtme, “, erkeklerin arkasındaki sürünme,” erkeklerin arkasında, “erkeklerin sürüngen olduğu için,” erkeklerin sürüngen olduğu için, “erkeklerin sürüngen olduğu için,” erkeklerin sürüngen olduğu için, ” Demokrat Partinin MEP hikayesi Alessandra Moretti.

Örnek

“Umarım Sara Campanella'nın katilinin en üst düzeyde cezası var, herkes – diyor Simona LoizzoLigin milletvekili – Gençleri toksik ilişkileri olmamaları, reddetmeyi normal bir gerçek olarak kabul etmeleri için eğitmelisiniz. ” Raffaella PaitaItalia Viva Senatosunda Grup Lideri: “Bu kan izine hala tanık olmak zorunda kalacağız? Hapishane ve ceza adaleti yeterli değil. Önleme, eğitim, beton araçlar: aile evleri, elektronik bilezikler, özgürlük geliri. Harekete geçme görevimiz var, bu acil durumları durdurmalıyız.

Kabul etmek için hayır

“Sara Campanella'nın femisi intiharı acımasız bir gerçeği doğrular: Kadınlar kendilerini 'hayır'a istifa etmeyenler tarafından öldürülmeye devam ediyor. Olağanüstü bir çabaya, bu ölüm kültürüne kolektif bir eğitim ve sosyal isyan eylemine ihtiyacımız var”. Sosyal medyada yazıyor Mara CarfagnaABD Sekreteri ılımlılar. “Aile, okul, siyaset, kurumlar – ekliyor – kızların ve kadınların savunmasının her yeğenin, her annenin her kızının savunması olduğunu anlamalıdır. Dediğim kadınlara: Asla en aza indirilmeyen herhangi bir sinyali hafife almaz”. “Sık sık şiddetin artmasını bekleyen casus sinyalleri tanımayı öğrenin”, iddia ettiği şey bu Mariastella GelminiŞef Delegasyon Senato'ya ılımlı.