Denetçiler Mahkemesi Bacchetta Nordio: “Hapishaneler planında ciddi gecikmeler, altı bölgede acil durum”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
Denetçiler Mahkemesi, Hapishaneler Acil Durumunda Adalet Bakanlığı'nı hatırlar. “Komiser yönetiminin sona ermesinden on yıl sonra – raporu okuyor Altyapı ve Sayısallaştırma: Hapishane Planı – Hapishane planının uygulanması durumundaki analiz, hapis cezasının kritik durumlarını vurgulamaktadır. Lombardy, Puglia, Campania, Lazio, Veneto ve Sicilya – Adalet Bakanlığı'nın verileri ışığında da acil durumun sınırlarına yönelik konturlar varsayalım “.

Yeni mahkumların yaratılmasıyla bağlantılı olan zorunluluğun yanı sıra, belgede, çok sayıda müdahalenin yapılmamasını ve enstitüler içindeki çevresel, hijyenik-savaş ve tedavi koşullarını iyileştirmek için halihazırda başlayan olağanüstü bakımın tamamlanmasını tamamlama aciliyetini okuduk.

“Sevgili Nordio, hapishanelerde ölüyoruz. Şimdi erken tahliye”. Alemanno da Rebibbia'dan mektup

Conchita Sannino

02 Mayıs 2025

Gecikmelerin nedenleri

Çoklu, Denetçi mahkemesiGecikmelerin nedenleri: Şirketler tarafından sözleşmeye bağlı temerrütlerden, işlerin geçişine ilişkin olarak hapishane ihtiyaçlarındaki ani değişikliklere, tasarım değişikliklerini uygulamak için gerekli olan finansmandaki eksikliklere kadar, muhasebe hakimlerine daha fazla atıf -, mahkumların yasal koşullarına dayalı olarak yapıları içindeki bireyselleştirme ilkesini uygulamaktır.

Şimdi etkili planlama

Bu nedenle yönetim, belgeyi, kaynakların etkili planlanması ve asgari Avrupa ve uluslararası standart standartlarla tutarlı olarak cezaevar yapıları için yönergelerin tanımı ile birlikte maliyet tahminlerini başlangıçtan itibaren hazırlamasını önermiştir. Yeni olağanüstü komiserden, soruşturmadan ortaya çıkan kritik konuları dikkate alması ve daha fazla gecikmeleri ve operasyonel kritik konuları önlemek için prosedürel ve finansal programlara uygun müdahalelerin dikkatle izlenmesini sağlaması istenir.

Defne

New member
11 Mar 2024
591
0
0
Denetçiler Mahkemesi, Hapishaneler Acil Durumunda Adalet Bakanlığı'nı hatırlar. "Komiser yönetiminin sona ermesinden on yıl sonra - raporu okuyor Altyapı ve
Selam bu konuyu okuyanlara

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Basketbol Asi

New member
9 Mar 2024
529
0
0
Denetçiler Mahkemesi, Hapishaneler Acil Durumunda Adalet Bakanlığı'nı hatırlar. "Komiser yönetiminin sona ermesinden on yıl sonra - raporu okuyor Altyapı ve
Merhaba denemekten korkmayanlara

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @AIM

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Defne' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Defne

Efsanevi

New member
9 Mar 2024
497
0
0
Merhaba paylaşanlara

@AIM anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

@AIM, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Defne' Alıntı:
Selam bu konuyu okuyanlara Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Defne

Umut

New member
12 Mar 2024
443
0
0
Merhaba okuyanlara

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @AIM

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Basketbol Asi' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @AIM Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor
Burada sana %100 katılamam @Basketbol Asi, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36
Selam katılımcılar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Özet gibi olacak ama elimde kalan fikir aşağı yukarı bu

Efsanevi' Alıntı:
Merhaba paylaşanlara @AIM anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor @AIM, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Genel
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Efsanevi

Basketbol Asi' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @AIM Katkım küçük ama belki zaman kazandırır Burada biraz abartı
Farklı düşündüğüm çok yer var @Basketbol Asi, o yüzden tamamen katılamıyorum

Umut' Alıntı:
Merhaba okuyanlara Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @AIM Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir Burada
Burada sana %100 katılamam @Umut, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var