Didem Kınalı'dan Bülent Serttaş'a tepki: Büyük bir saygısızlık

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
25 Eyl 2020
34,083
0
36
doctype html>

'İbo Show'un yayınlanan son bölümünde oryantal dansçı Didem Kınalı'nın dans ettiği anlarda Bülent Serttaş'ın gözlerini başka tarafa çevirdiği anlar sosyal medyada gündem olmuştu. Didem Kınalı ise yaptığı açıklamada " Bana saygısızlık yapıldı" dedi.

'İbo Show'un 11'inci bölümüne; Muazzez Ersoy, şarkıcı Bülent Serttaş, ünlü oyuncular Ali Sunal ve Doğa Rutkay ile oryantal Didem Kınalı konuk oldu. Oryantal dansçı Didem Kınalı dans ederken şarkıcı Bülent Serttaş'ın başka yöne bakması sosyal medyada gündem olmuştu.

Didem Kınalı 2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada kendisine saygısızlık yapıldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı: “C¸ekimlerde is¸imi yaparken durumu fark etmedim. Gu¨ndeme gelince hareketlerini go¨rdu¨m” diyen Didem kınalı, “Olayın ic¸ yu¨zu¨ s¸u: Bir su¨re o¨nce birlikte sahne aldıgˆımız bir gecede Bülent Serttaş bana saygısızlık yapmıs¸tı. Bundan dolayı oldugˆunu du¨s¸u¨nu¨yorum.

BÜYÜK BİR SAYGISIZLIK

Meslegˆimi u¨lkemde ve du¨nyada en iyi s¸ekilde icra eden bir dansc¸ıyım. Bilinc¸li s¸ekilde yaptıgˆı c¸ok ac¸ık ve net. Bu¨yu¨k bir saygısızlık. Yakıs¸tıramadım! Orada dans ve sanat var”

cumhuriyet.com.tr

Lütfen sizde bu eserle ilgili görüşlerinizi yazınız arkadaşlar, bilgi paylaştıkça çoğalır.