Durum böyle olunca baba: “Kızım dün gece öldü. Kızgınız, kalbimiz kırık ve utanıyoruz.”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
Sonra Gregory bu gece öldü. LaPresse’e anlatıyor Dekan GregoryMeloni hükümeti, 6 Kasım’da Roma’daki Bambin Gesu’ya nakledilmesine izin vermek üzere vatandaşlık verdiği, ciddi bir mitokondriyal patolojiden muzdarip olan 8 aylık bir kızın babası. Ebeveynlerin yürüttüğü uzun hukuki mücadeleye rağmen Cuma günü Birleşik Krallık’taki mahkemeler hayati tedavilerin durdurulmasına ve bir bakımevine nakledilmelerine karar verdi. Dean, “Kızım öldü, hayatım sabah 1.45’te sona erdi” diyor.

Indi’nin ölümünden sonra “ben ve eşim Clare kızgınız, kalbimiz kırık ve utanç doluyuz.” Indi’nin babası Dean Gregory, LaPresse’ye şunları söyledi: “Ulusal sağlık hizmeti ve mahkemeler onun sadece yaşama şansını elinden almakla kalmadı, aynı zamanda evinde ölmek üzere onurunu da elinden aldılar. . Indi’nin bedenini ve onurunu almayı başardılar ama ruhunu asla alamayacaklar,” diye devam etti Dean. “Doğduğu günden beri onun özel olduğunu biliyordum, Clare ve Clare dışında kimsenin haberi olmadan ondan kurtulmaya çalıştılar.” Onun sonsuza kadar hatırlanacağından emin oldum” diye sözlerini tamamladı Dekan.