‘Ejder meyvesi’ tartışması karakolda son buldu

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36
‘Ejder meyvesi’ tartışması karakolda son buldu
Enteresan olay, geçtiğimiz Cumartesi günü Muratpaşa ilçesinde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, 2017 yılında Fatma K, ile M. D. isimli kişi bir serada ortak ejder meyvesi üretim işine girdi. Argümana nazaran, 10 Haziran 2021 tarihinde M.D.’nin oğlu olduğunu söyleyen Doğan T. seraya gelip Fatma K’nin ödeme yapmadığını tez ederek işin başına geçti. O tarihten bu yana ikili içinde ejder meyvesi ve sera konusunda tartışma yaşandığı ileri sürülürken, geçtiğimiz gün cep telefonu kamerasına yansıyan enteresan tartışma ortalığı karıştırdı.

“LÜTFEN YAKLAŞMA, KORKUYORUM”

Birbirlerini cep telefonu kamerasıyla kayda alan ikilide, Doğan T., Fatma K.’nın yanına giderek, “Şu anda can güvenliğim yok ve elinde çapayla bekleyen bir insan var. Ben meyveleri alacağım, can güvenliğim olmadığı için manzara alıyorum. Artık alıyorum meyveleri lakin korkuyorum. bununla birlikte buranın sahibi babamla da bağlantıya geçtim. Bana yaklaşıyor. Lütfen yaklaşma, korkuyorum” kelamları sarf etti. Akabinde üzerine gerçek ‘İmdat’ çığlıklarıyla koşan Fatma K.’dan kaçmaya başlayan Doğan T.’nin “polis yok mu” kelamları de imajlara yansıdı.