Emilia-Romagna’da sel: nasıl ve nerede bağış yapılır

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
Emilia-Romagna’da 36.000 kişinin tahliyesine neden olan sürekli hava alarmı ve hidrojeolojik acil durum, kurum ve kuruluşları kaynak toplamak için çeşitli kanallar açmaya sevk etti.

Specchio dei Tempi Vakfı ve Specchio d’Italia VakfıGedi grubuna yakın, etkilenen nüfus için bağış toplamaya devam ediyor. 19 Mayıs’ta 440 bağışla 50.000 kişiye ulaşıldı ancak 20 Mayıs akşamı toplam 550.000 Euro’ya ulaşılacak. Satispay, uygulamanın “Bağışlar” bölümünde vakfın adını hemen görünür hale getirerek 24 saatte 370 bin avrodan fazla para toplanmasına olanak sağladı.

kurumlar

Orada Bölge “Emilia-Romagna için Yardım” kampanyasını başlattı ve aynı zamanda bir milyon avroluk iki bağış topladı. ferrari Ve formül 1. Emilia-Romagna’nın bölgesel güvenlik ve sivil koruma Ajansına kayıtlı Iban IT69G0200802435000104428964 (veya yurt dışından Bic Swift kodu UNCRITM1OM0 ile) hesabında, ödeme nedenini “Emilia-Romagna sel” ekleyerek bağış yapmak mümkündür. ” . Yönetim, daha önce 2012 depremi, Covid salgını ve Ukrayna’daki savaş sırasında yaptığı gibi, topladığı şeylerin kamuya açıklanmasını taahhüt ediyor.

Yerel yönetimler arasında, Faenza Belediyesi banka havalesinin yapılacağı banka detaylarını (IT20V0627013199T20990000808) “2023 sel acil bağışı” açıklamasıyla açıkladı. Satispay aracılığıyla uygun QR kodunu tarayarak ve Pago Pa’da “Bağışlar” bölümü aracılığıyla bağış yapmak da mümkündür.

Benzer şekillerde ayrıca Imola Belediyesi Iban IBAN IT91J0503421002000000005271 banka hesabındaki tahsilata “2023 sel acil bağışı” ödeme nedenini girerek veya Entranext portalında “kötü hava acil bağışları” altındaki Pago Pa aracılığıyla tahsilata katılın.

4 Mayıs’ta Modena İli “Emilia-Romagna sel” tanımını ekleyerek bağış yapmanın mümkün olduğu IT52M0200812930000003398693 cari hesabını etkinleştirdi.

ayrıca orada Bologna Piskoposluk Caritas etkilenen bölgeleri desteklemek için kendi aboneliği ile harekete geçti. Yönetmen don Prosperini, “Başpiskoposun bizden istediği gibi, en kırılgan ve yalnız insanlara ve ailelere özellikle dikkat etme” niyetini iletti. Bu nedenle, bölge rahiplerinden ve Caritas’tan herhangi bir yalnızlık durumunu bize bildirmelerini istiyoruz. topluluklarımızın büyük cömertliğine ve dayanışmasına güvenin”.

Unipol-Musk işbirliği

Bu arada Unipol girişimci ile iş birliği içinde müdahale etmek için seferber oldu. Elon Musk ve şirketler SpaceX, Starlink, CEO’nun açıklamasına göre, “İtalya’ya ve selden etkilenen halkına yardım etmekten memnuniyet duyuyorum”. İtalyan grup tarafından satın alınan Starlink cihazları, kurtarıcılara, altyapılara ve tüm temel hizmetlere internet erişimini garanti etmek için Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri’nden gelecek. Starlink, etkilenen bölgelere öncelik vermek için bazı uyduları yeniden konumlandırıyor. Bölgedeki bazı antenler önceliğe sahip olacak ve öncekine benzer hızlı bir bağlantıya sahip olacak. Diğer cihazlar taşınabilir olacak ve hareket halindeyken kurtarıcılar tarafından da kullanılabilecek.