Erdoğan Bayraktar’dan yeni açıklama: Zalimlik yapıyorlar

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,927
0
36
Erdoğan Bayraktar’dan yeni açıklama: Zalimlik yapıyorlar
Eski Etraf ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, 17/25 Aralık soruşturması belgesinde yer alan telefon görüşmelerinin, manzaraların ve teknik takiplerinin hepsinin kendisine ilişkin olduğunu söylemiş oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hala kırgın olduğunu belirten Bayraktar, “Yağcılık evresi de bitti, yağcılık geçmiyor. Şebeklik dönemi başladı” dedi.

“DOSYAMDAKİ HER ŞEY DOĞRU”

“Benim belgemde ne var ise, hepsi doğrudur. Benim belgemde ne var ise, hem tapeler doğrudur, hem teknik takip doğrudur birebir vakitte benim telefon konuşmalarım A’dan Z’ye kadar doğrudur.
Onlarınkiler yanlış olabilir, benimkiler yanlışsız.” açıklaması yapn Erdoğan Bayraktar şahsi Twitter hesabından yeni bir açıklama yaptı.

“ZALİMLİK EDİYORLAR”

Erdoğan Bayraktar, içeriklerin hepsinin gerçek kabul ettiği tapeler ve evrakın içinin boş ve gereksiz olduğunu söylemiş oldu. Bayraktar, “Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, belgenin ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır. Bu evraklar üzerinden güya içi doluymuş üzere siyaset yapanlar da, hazırlayanlar kadar zalimlik yapmaktadırlar.” tabirlerini kullandı.

Tapeleri ve teknik takip tutanaklarını tarafsız gözle okuyan herkes, dosyanın ne kadar boş olduğunu ve ne kadar zalimce hazırlandığını anlayacaktır. Bu dosyalar üzerinden sanki içi doluymuş gibi siyaset yapanlar da, hazırlayanlar kadar zalimlik yapmaktadırlar.

— Erdoğan BAYRAKTAR (@erdgnbayraktr) August 30, 2021