Fano'da öldürülen eşler, cinayeti itiraf eden oğlu tutuklandı: “Bana daha fazla para vermek istemediler”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,356
0
0
Dün Fano'daki (Pesaro Urbino eyaleti) evinde öldürülen yaşlı çiftin 50 yaşındaki oğlu Luca Ricci, gece polis tarafından durduruldu. 16 saat süren uzun sorgulamada itiraflarda bulundu ve bazı itiraflarda bulundu. Çifte cinayetin nedeni ekonomik nitelikte olabilir ancak polis soruşturmaları tam olarak ne olduğunu ortaya çıkarmaya devam ediyor.

Yardım çağrısı yapan ise öldürülen eşlerin oğluydu. 75 yaşındaki baba Giuseppe Ricci'nin kafası künt bir aletle parçalandı. 70 yaşındaki anne Luisa Marconi boğuldu.

Soruşturmalar hemen, uzun süre sorgulanan eşinden ayrılan 40 yaşlarında işçi Luca'nın hikayesine odaklandı. Şüpheli, Via Fanella 127'de ebeveynlerinin dairesinin üst katında yaşıyor.

Luca borca düşmüştü ve ona yardım etmek için ailesi evlerini açık artırmada satmıştı. Dün onu yeni sahibine bırakmaları gerekirdi. Evlerini kaybettikten sonra ona daha fazla para vermek istemedikleri için onları öldürebilirdi.