Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin bebeğini kaybetti

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36
Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin bebeğini kaybetti
Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin, 2011 yılında Ahmet Baran Çetin ile dünyaevine girdi. Yaman isminde bir oğulları bulunan Merve Terim Çetin geçtiğimiz günlerde bebek beklediklerini, ama hamileliğinin riskli olduğunu belirtti. 38 yaşındaki Çetin, karnındaki bebeğini kaybettiğini toplumsal medyada yaptığı paylaşımla duyurdu. Üzücü haberi kamuoyuyla paylaşan Merve Terim Çetin, “Seni bakılırsamesek de fazlaca sevdik oğlum, öteki bir hayatta buluşuruz elbette” diyerek kederini lisana getirdi.

Merve Çetin Terim, Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

Sesim, soluğum, sevincim, heyecanım kesildi.

Bu hayatta en hayli anne olmayı sevdim diyerek başladığım kıssanın sonu malesef hoş bitmedi. Yolumun güç ve uzun olduğunu biliyordum. Endişelerim, kaygılarım birinci günden beri vardı fakat umudum hepsini aşacak güçteydi. Tahminen de bu yola çıktığım için meczup olduğumu düşünen herkes haklıydı…
Kimseyi duymak, kimselerle konuşmak istemiyorum. İçimde nereye akıtacağımı bilemediğim koca bir ıstırap ırmağı var.

Fiziken ve ruhen epey yorgunum, Kabullenme safhasına geçmem için biraz vakit, biraz da anlayışa gereksinimim var.

Bana bir daha başlayacak gücü bulana kadar müsaade edin…Güzel günlerde buluşmak dileğiyle… Seni goremesek de epeyce sevdik oğlum, öbür bir hayatta buluşuruz elbette…