Floris’in erkek arkadaşı Incisa’nın suçunu itiraf etti: “Onu ben öldürdüm”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
“Onu öldürdüm, kriz geçirdim”. Gibi Paul Ricconeİskenderiye’de 57 yaşındaki araştırmacı, ortağını öldürdüğünü itiraf etti Floriana Floris49 yaşındaki Milanlı eski bir ticari ajan geçen Cuma günü Piazza XX Settembre’deki apartman dairesinde ölü bulundu. Oyulmuş Scapaccinoeyaletindeki küçük kasaba AstıPiedmont’ta.

Riccone, Asti hastanesinin yoğun bakım ünitesinde altı gün farmakolojik komada kaldı: partnerini boğazından ve vücudunun geri kalanından 30 bıçak yarasıyla öldürdükten sonra, bileklerini kesip bir karışım yutarak intihara teşebbüs etmişti. çamaşır suyu ve psikotrop ilaçlar.

Asti, ortağını öldürüp intihara kalkıştı

09 Haziran 2023

Her şekilde kendini öldürmeye çalıştı. Kurbanın kızı tarafından alarma geçirilen jandarma, onu Cuma günü yarı baygın bir halde, elbiseleri kana bulanmış halde yatağında yatarken buldu. En az iki gün önce ortağını öldürmüştü.

Çarşamba günü nihayet jandarma tarafından dinlendi ve suçu kabul etti. “Onu öldürdüm – dedi, hala kafası karışmıştı – kriz geçirdim”. Riccone, hala şok halindeyken suçun nedenini açıklığa kavuşturamazdı. Hemşirelerle bir öfke nöbetine girdi, öğleden sonraya neden oldu Eleanor Savaşı Cinayetten soruşturulan Riccone kadın cinayetinin ana hatlarını doğru bir şekilde rapor edecek duruma gelir gelmez, önümüzdeki birkaç gün içinde yeniden başlayacak olan sorgulamayı askıya almak. Savunma avukatı Federica Falco müvekkilinin anlayış ve irade acizliğini göstermeye çalışmak için psikiyatri raporu isteyecektir.

Eski eşini öldürmekle suçlanan adam, halen yoğun bakımda. Bileklerini kesti

Luca Monaco, Carlotta Rocci

10 Haziran 2023

Riccone yaklaşık 10 yıl önce dul kaldığında depresyona girmişti. Çalışma Bakanlığı’nda danışman olarak çalıştığı Roma’dan, Floris’le birlikte yaşamak için Milano’ya taşınmıştı. 57 yaşındaki kişiyi terapi, psikotrop ilaçlar yazan bir psikiyatrist takip etti.

İki yıl önce kanserli babasına bakmak için İncisa’ya taşındı. Babası Gino, 2 Mayıs’ta ortadan kayboldu. Riccone darbeyi kaldıramadı.