Foggia, First Fecciarossa hatta bir arıza eziyor. “Yolcular için Odyssey”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,309
0
0
17 Nisan'ınki, taşıtların Puglia'ya ve Puglia'dan neredeyse hiç seyahat ettikleri bir gün unutabilecekleri bir gün: askıda dolaşım, iptal edilen trenler ve 220 dakikadan başlayan gecikmeler. Odyssey 13.50'de başladı. Freciarossa başlamış Venedik Santa Lucia yöneten Lake bir sürü koyun yatırdı Incoronata ve Ortanova arasındaFoggia'da. Sanki bu yeterli değilmiş gibi, kısa bir süre sonra elektrik güç kaynağı hattında her zaman taçlandırılmış teknik bir sorun meydana geldi. Her şey durdu, en azından sürüye çarpan okun yolcularının geçişi gerçekleşene kadar. 16.40'dan itibaren tek bir yoldaki dolaşım bölünmüştür.

Binlerce yolcu hala hala ve her şeyden önce hedeflerine nasıl ulaşabileceklerini bilmek için bekliyor: Mesih Eboli'de dursaydı, Trenitalia gezginleri Foggia'da durmak zorunda kaldı. Luca Luciogazeteci Cumhuriyet19.30'da kitabını sunmak için bir kısrak Polignano'da olmalıydı, ancak saat 18.30'da Foggian istasyonunda hala bloke edildi: “Hepimiz buradayız” diyor, arka planda kaydedilen ses yeni bir gecikme duyurdu. “İnsanlar şaşırtıcı derecede sakin, biz çok şey, bize özür dilemek için bir şişe su verdiler. Tren doluydu çünkü insanlar tatil için eve gidiyorlar. Birçok bagaj, turist, işçi olan öğrenciler var. Ama yaklaşık beş saattir buradayız. Mümkün değil”.

Lucio, bu sabah Roma'dan 13.05'te, dolaşım için bir felakete dönüştüğünden hemen önce başladı. Biletinde, beklenen varış saat 17.15'teydi: oradan onu Domenico Modugno şehrine getirecek başka bir trene binecekti. Sonra ilk mesaj: “Sevgili müşteri, planlanandan yaklaşık 40 dakikalık bir genel seyahat süresi tahmin ediyoruz”. Sonra 90, sonra 120. “Ve şimdi skorbordda başka bir şey yok – cesareti kırılmış – kim tekrar başlayıp başlayacağımızı bilen. Geceyi nerede ve nasıl geçireceğimi bilmiyorum. Eğer ayrılmak ve bari'ye gidebildim, bir oda alacağım. Aksi takdirde burada Sisli bir çözüm bulmam gerekecek.

Ancak Lucio Luca ve tüm talihsizlik yoldaşları beklemekten başka bir şey yapamazlar: yedek otobüs yok ve varış noktalarına ulaşmak için alternatif yok. “Bizi zamanında veya her durumda uyarmış olsaydı, bize bir çözüm bulmamızı söylediler – ekliyor – bir otobüs ya da eve gitmenin bir yolu arardım. Trenimle ilgili hiçbir haberim yok, ne olacağını bilmiyorum, ayrıca gecikmeler çılgın olduğu için duyulmamıştır.