Gazeteci Çağdaş Ulus paylaştı: İşte Ahmet Deniz Atabay’a taarruzun manzaraları

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,927
0
36
Gazeteci Çağdaş Ulus paylaştı: İşte Ahmet Deniz Atabay’a taarruzun manzaraları
Aydın’ın Didim İlçesi’nin CHP’li Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay ve avukatına bir restoranda beyzbol sopalarıyla yapılan hücumun manzaraları Gazeteci Çağdaş Ulus tarafınca paylaşıldı.

Ulus imajları, “CHP’li Didim Belediye Lideri Atabay’a yapılan atak manzaralarını birinci kere izleyeceksiniz. Saldırganlar içinde kaçak otelin sahibi Ahmet Orak’ın oğlu ve ağabeyi bulunuyor” notuyla paylaştı.

NE OLMUŞTU?

Didim’de evvelki gün 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, Belediye Lideri Ahmet Deniz Atabay, avukatı Nizamettin Bulut ile akşam yemeği daha sonrası kahve içtiği sırada ellerinde beyzbol sopalarıyla restorana giren şahısların saldırısına uğramıştı. Olay daha sonrası kaçmayı başaran saldırganları yakalamak için çalışma başlatan Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü grupları 6 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Gözaltında yapılan soruşturmanın akabinde şüphelilerden Mahmut Orak, İhsan Orak ve Yusuf Caner Özbek savcılık tarafınca tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti. Ayrıyeten lidere taarruza karışan Ulusal Beka Hareketi Didim ilçe Lideri Ali Sakaroğlu ve Bilal Demir özgür bırakılırken, Fatih Özbek isimli denetim koşuluyla özgür bırakılmıştı.

Gözaltına alınan şahısların adliye girişinde rabia işareti yapmaları dikkat çekmişti.

Mühürlenen Maril Otelin sahibi Ahmet Orak’ın da tabirinin alındığı soruşturmada, Ahmet Orak’ın oğlu İhsan Orak ve kardeşi Mahmut Orak’ın yanı sıra Yusuf Caner Özbek tutuklanmıştı.