Hasan Mezarcı Nın Babası Kimdir ?

Basketbol Asi

New member
9 Mar 2024
528
0
0
Hasan Mezarcı'nın Babası Kimdir?

Hasan Mezarcı, 11 Mayıs 1954 tarihinde Düzce'nin Aydınpınar Köyü'nde doğmuş, Türk siyasetçi ve din adamıdır. Babası Rasim Mezarcı, annesi ise Fikrîye Çil'dir. Ailesi, Hasan Mezarcı sekiz aylıkken boşanmıştır . ([Hasan Mezarcı Biyografiler.com](https://www.biyografiler.com/kimdir/hasan-mezarci?utm_source=chatgpt.com), [Hasan Mezarcı kimdir?](https://www.cnnturk.com/ajanda/hasan-mezarci-kimdir-662071?utm_source=chatgpt.com))

Rasim Mezarcı, oğlunun mesihlik iddiaları ve sıra dışı yaşam tarzı karşısında sakin bir tutum sergilemiştir. Bir röportajında, "Oğlumun bu durumundan niye utanacakmışım? Demirel utanmıyor da ben mi utanacağım?" diyerek, oğlunun davranışlarını yadırgamadığını ifade etmiştir . ([Yeni Mesihimiz Hasan Mezarcı için ailesi,‘‘Elbet bildiği vardır’’ diyor - Son Dakika Haberler](https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yeni-mesihimiz-hasan-mezarci-icin-ailesi-elbet-bildigi-vardir-diyor-39204010?utm_source=chatgpt.com))

Rasim Mezarcı'nın, oğlunun kedisi "Adem"e olan düşkünlüğü de dikkat çekicidir. Hasan Mezarcı, Almanya'ya gitmeden önce kedisini Düzce'deki babasına bırakmıştır. Baba Mezarcı, oğlunun her telefon görüşmesinde kedisini sormasından dolayı, kediyi oğluna göndermeyi düşünmüştür . ([Yeni Mesihimiz Hasan Mezarcı için ailesi,‘‘Elbet bildiği vardır’’ diyor - Son Dakika Haberler](https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yeni-mesihimiz-hasan-mezarci-icin-ailesi-elbet-bildigi-vardir-diyor-39204010?utm_source=chatgpt.com))

Rasim Mezarcı, oğlunun dini ve manevi konulardaki bilgisini takdir etmekte, ancak onun mesihlik iddialarına dair bir yorum yapmamaktadır. Oğlunun, "Ne olup bittiğini o bilir. Boş kafalı değil. Akıl verecek durumum yok." şeklindeki ifadeleri, onun oğlunun kararlarına saygı gösterdiğini ve müdahale etmediğini göstermektedir. ([Yeni Mesihimiz Hasan Mezarcı için ailesi,‘‘Elbet bildiği vardır’’ diyor - Son Dakika Haberler](https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yeni-mesihimiz-hasan-mezarci-icin-ailesi-elbet-bildigi-vardir-diyor-39204010?utm_source=chatgpt.com))

Sonuç olarak, Hasan Mezarcı'nın babası Rasim Mezarcı, oğlunun yaşamını ve inançlarını saygıyla karşılamakta, ancak onun mesihlik iddialarına dair bir görüş belirtmemektedir. Bu durum, aile içindeki hoşgörü ve anlayışın bir göstergesidir.

Hasan Mezarcı'nın babası Rasim Mezarcı, oğlunun mesihlik iddiaları ve sıra dışı yaşam tarzı karşısında sakin bir tutum sergilemiştir. Bir röportajında, "Oğlumun bu durumundan niye utanacakmışım? Demirel utanmıyor da ben mi utanacağım?" diyerek, oğlunun davranışlarını yadırgamadığını ifade etmiştir . ([Yeni Mesihimiz Hasan Mezarcı için ailesi,‘‘Elbet bildiği vardır’’ diyor - Son Dakika Haberler](https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yeni-mesihimiz-hasan-mezarci-icin-ailesi-elbet-bildigi-vardir-diyor-39204010?utm_source=chatgpt.com))

Rasim Mezarcı'nın, oğlunun kedisi "Adem"e olan düşkünlüğü de dikkat çekicidir. Hasan Mezarcı, Almanya'ya gitmeden önce kedisini Düzce'deki babasına bırakmıştır. Baba Mezarcı, oğlunun her telefon görüşmesinde kedisini sormasından dolayı, kediyi oğluna göndermeyi düşünmüştür . ([Yeni Mesihimiz Hasan Mezarcı için ailesi,‘‘Elbet bildiği vardır’’ diyor - Son Dakika Haberler](https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yeni-mesihimiz-hasan-mezarci-icin-ailesi-elbet-bildigi-vardir-diyor-39204010?utm_source=chatgpt.com))

Rasim Mezarcı, oğlunun dini ve manevi konulardaki bilgisini takdir etmekte, ancak onun mesihlik iddialarına dair bir yorum yapmamaktadır. Oğlunun, "Ne olup bittiğini o bilir. Boş kafalı değil. Akıl verecek durumum yok." şeklindeki ifadeleri, onun oğlunun kararlarına saygı gösterdiğini ve müdahale etmediğini göstermektedir. ([Yeni Mesihimiz Hasan Mezarcı için ailesi,‘‘Elbet bildiği vardır’’ diyor - Son Dakika Haberler](https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yeni-mesihimiz-hasan-mezarci-icin-ailesi-elbet-bildigi-vardir-diyor-39204010?utm_source=chatgpt.com))

Sonuç olarak, Hasan Mezarcı'nın babası Rasim Mezarcı, oğlunun yaşamını ve inançlarını saygıyla karşılamakta, ancak onun mesihlik iddialarına dair bir görüş belirtmemektedir. Bu durum, aile içindeki hoşgörü ve anlayışın bir göstergesidir.

Hasan Mezarcı'nın babası Rasim Mezarcı, oğlunun mesihlik iddiaları ve sıra dışı yaşam tarzı karşısında sakin bir tutum sergilemiştir. Bir röportajında, "Oğlumun bu durumundan niye utanacakmışım? Demirel utanmıyor da ben mi utanacağım?" diyerek, oğlunun davranışlarını yadırgamadığını ifade etmiştir . ([Hasan Mezarcı kimdir? | Ne iş yapıyor? | Hasan Mezarcı kaç yaşında? | Nereli? - Popüler Haberler](https://www.superhaber.com/hasan-mezarci-kimdir-ne-is-yapiyor-hasan-mezarci-kac-yasinda-nereli-haber-206064?utm_source=chatgpt.com), [Yeni Mesihimiz Hasan Mezarcı için ailesi,‘‘Elbet bildiği vardır’’ diyor - Son Dakika Haberler](https://www.hurriyet.com.tr/gundem/yeni-mesihimiz-hasan-mezarci-icin-ailesi-elbet-bildigi-vardir-diyor-39204010?utm_source=chatgpt.com))

Hasan Mezarcı'nın babası Rasim Mezarcı, oğlunun mesihlik iddiaları ve sıra dışı yaşam tarzı karşısında sakin bir tutum sergilemiştir. Bir röportajında, "Oğlumun bu durumundan niye utanacakmışım? Demirel utanmıyor da ben mi utanacağım?" diyerek, oğlunun davranışlarını yadırgamadığını ifade etmiştir .

Rasim Mezarcı'nın, oğlunun kedisi "Adem"e olan düşkünlüğü de dikkat çekicidir. Hasan Mezarcı, Almanya'ya gitmeden önce kedisini Düzce'deki babasına bırakmıştır. Baba Mezarcı, oğlunun her telefon görüşmesinde kedisini sormasından dolayı, kediyi oğluna göndermeyi düşünmüştür .

Rasim Mezarcı, oğlunun dini ve manevi konulardaki bilgisini takdir etmekte, ancak onun mesihlik iddialarına dair bir yorum yapmamaktadır. Oğlunun, "Ne olup bittiğini o bilir. Boş kafalı değil. Akıl verecek durumum yok." şeklindeki ifadeleri, onun oğlunun kararlarına saygı gösterdiğini ve müdahale etmediğini göstermektedir.

Hasan Mezarcı'nın babası Rasim Mezarcı, oğlunun mesihlik iddiaları ve sıra dışı yaşam tarzı karşısında sakin bir tutum sergilemiştir. Bir röportajında, "Oğlumun bu durumundan niye utanacakmışım? Demirel utanmıyor da ben mi utanacağım?" diyerek, oğlunun davranışlarını yadırgamadığını ifade etmiştir .

Rasim Mezarcı'nın, oğlunun kedisi "Adem"e olan düşkünlüğü de dikkat çekicidir. Hasan Mezarcı, Almanya'ya gitmeden önce kedisini Düzce'deki babasına bırakmıştır. Baba Mezarcı, oğlunun her telefon görüşmesinde kedisini sormasından dolayı, kediyi oğluna göndermeyi düşünmüştür .

Rasim Mezarcı, oğlunun dini ve manevi konulardaki bilgisini takdir etmekte, ancak onun mesihlik iddialarına dair bir yorum yapmamaktadır.

Umut

New member
12 Mar 2024
443
0
0

Hasan Mezarcı, 11 Mayıs 1954 tarihinde Düzce'nin Aydınpınar Köyü'nde doğmuş, Türk siyasetçi ve din adamıdır. Babası Rasim
Selam herkese

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Basketbol Asi

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hasan Mezarcı, 11 Mayıs 1954 tarihinde Düzce'nin Aydınpınar Köyünde doğdu. Babası Rasim Mezarcı, annesi Fikrîye Çil . Hasan Mezarcı sekiz aylıkken boşandı. sozcu.com.tr Tüm sonuçlar
Uzun yazmadım ki gözünü korkutmasın

Meltem

Global Mod
Global Mod
6 Haz 2021
1,726
0
1

Hasan Mezarcı, 11 Mayıs 1954 tarihinde Düzce'nin Aydınpınar Köyü'nde doğmuş, Türk siyasetçi ve din adamıdır. Babası Rasim
Merhaba oyun severler

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Basketbol Asi

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Rasim Mezarcı, aynı zamanda Hasan Mezarcı'nın amcası Şerafettin Mezarcı'nın da kardeşidir
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Umut' Alıntı:
Selam herkese Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Basketbol Asi Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hasan Mezarcı, 11 Mayıs 1954
Açıklaman kısa ama net olmuş @Umut, tam yerinde

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36

Merhaba gençler

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Basketbol Asi

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hasan Mezarcı 1989 yılında Şule Mezarcı ile evlendi. Çocukları: Furkan Mezarcı (d.1991), Dilara Mezarcı (d.1994), Yasir Mezarcı. Hasan Mezarcı, 25 Temmuz 2017 tarihinde Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Dr. Esin Tatlı ile evlendi. Hasan Mezarcı ile beraber ailesi Düzce 'nin Aydınpınar Köyü'ndeki evinde yaşamaktadır. biyografiler.com Tüm sonuçlar
Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Umut' Alıntı:
Selam herkese Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @Basketbol Asi Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hasan Mezarcı, 11 Mayıs 1954
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Umut, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Defne

New member
11 Mar 2024
590
0
0

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hasan Mezarcı'nın babası, Rasim Mezarcı'dır
Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Umut' Alıntı:
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Umut, çünkü değişken çok fazla

Koray

New member
12 Mar 2024
630
0
0

Merhaba tartışma sevenlere

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hasan Mezarcı, 1989 yılında Şule Mezarcı ile evlendi. Çocukları : Furkan Mezarcı (d. 1991), Dilara Mezarcı (d. 1994), Yasir Mezarcı. Hasan Mezarcı, 25 Temmuz 2017 tarihinde Kalp Damar Cerrahi Uzmanı Dr. Esin Tatlı ile evlendi. Hasan Mezarcı ile beraber ailesi Düzce 'nin Aydınpınar Köyü'ndeki evinde yaşamaktadır. biyografiler.com Tüm sonuçlar
Buna küçük bir dipnot ekledim, dikkatini çeker belki

Umut' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Umut

Efsanevi

New member
9 Mar 2024
497
0
0

Selam herkese

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Basketbol Asi

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

Defne' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hasan Mezarcı'nın babası, Rasim Mezarcı'dır Konuya uygun diye araya
Evet kısmen haklısın @Defne, ama tüm kullanıcılar için aynı şeyi söylemek zor