İBB sel bölgesine yardım gönderecek

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,927
0
36
İBB sel bölgesine yardım gönderecek
İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu’nun ikinci sel felaketi daha sonrası iş makineleri ile bir daha bölgeye gönderdiği heyet, bugün Artvin’in Arhavi ilçesinde inceleme yaptı. Heyet, ilçede 50 ailenin beyaz eşyasının karşılanması için yardım sağlayacak.

Sarıyer Belediye Lideri Şükrü Genç, İBB Mahalli Yönetimler Koordinatörü Bülent Akköse, İBB Avrupa 1. Bölge Kanal İşletme Müdürü Mahmut Akgün, İmamoğlu’nun danışmanlarından Adem Kuyumcu, Ulaşım Daire Lideri Utku Cihan, Genel Sekreter yardımcısı, Arif Gürkan Alpay ve CHP Rize Vilayet Lideri Saltuk Deniz bölgeyi inceledi.

Heyet, CHP Genel Lider Yardımcısı Seyit Torun’un da katıldığı ziyarette Arhavi Belediye Lideri Vasfi Kurdoğlu ile görüştü. İlçede 430’dan fazla konut ve iş yerinin bodrum ve taban katlarının balçıkla dolmasından dolayı biroldukça ailenin beyaz eşyaları kullanılmaz hale geldiği bilgisini alan heyet yardım yapılması konusunda çalışılacağını tabir etti. İBB heyeti, incelemelerin akabinde Arhavi Belediyesi’nin belirlediği 50 aile için beyaz eşya yardımı sağlayacak.

25 BİN LİTRE HAMİDİYE SUYU GÖNDERDİ

İBB
ayrıyeten İSKİ’ye kanal açma ve balçık paklığı yapmak üzere üç iş makinesini Arhavi’ye gönderdi. Araçlar ilçede çalışmaya başlarken içilebilir su gereksiniminin karşılanması için de ilçeye 25 bin litre Hamidiye suyu ulaştırıldı.