Kendisini arayan adam dünya basınında

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36
Kendisini arayan adam dünya basınında
Bursa İnegöl’de kayıp ihbarı üzerine başlatılan arama çalışmalarında ‘kendisini arayan’ Beyhan Memnun, dış basında da gündem oldu. Haber Küresel’in aktardığına bakılırsa, İngiliz ve Amerikan basınının ilgisini çeken olayı, Amerikan Fox News, haberi, “‘Kayıp’ Türk kendisini arama takımına katıldı” diye verdi.

İngiliz Metro da haberi okuyucularına “Kayıp adam kendini bulmak için aramaya katıldı” başlığıyla verdi.

Beyhan Memnun’un yaşadığı olayın dış basına yansımaları şu biçimde…

NE OLMUŞTU?

Alkol aldığı arkadaşlarından ayrıldıktan daha sonra kendisinden haber alınamayan Beyhan Keyifli, ormanda karşılaştığı, kendisini arayan grupla arama çalışmasına katılmıştı. Memnun, kendisine ulaşmak için yüksek sesle ismini seslenen takımdaki gorevliye, “Buradayım” diye karşılık verince durum ortaya çıkmıştı.

Beyhan Keyifli Sabah gazetesine yaptığı açıklamada, “Bir uyandım ki etrafta takımlar. Yanlarına gittim. Kayıp bir şahsı arıyorlarmış. ‘Ben de arayayım’ dedim. Ancak meğerse kayıp benmişim, ben takımlarla kendimi arıyormuşum. Arkadaşım beni bulamayınca ihbarda bulunmuş. Ne gerek var” demişti. (Kaynak: Haber Global)