Kızını dövdü, sonra ona yardım eden kadına beysbol sopası kullandı, baba Cenova’da tutuklandı

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
Reşit olmayan kızının aşkını kabul etmez ve onu sokakta döver. Sonra mutlu değil, kızın imdadına yetişen bir kadını beysbol sopasıyla dövüyor. Polis memurları, 49 yaşındaki İtalyan babasını tutukladı. Cenova’da Cumartesi ile Pazar arasındaki gece oldu. 15 yaşındaki kız, erkek arkadaşı ve bazı arkadaşlarıyla çıkmıştı. Ailesi ona bir dönüş saati vermişti ve on dakika geç kaldıktan sonra dönüşünü göremeyen babası onu aramak için dışarı çıktı.

Onu evinin yakınında buldu ve ona bağırdıktan sonra yakaladı, dövdü ve zorla arabaya bindirdi. Olay yerine 27 yaşındaki bir kadın tereddüt etmeden müdahale ederek kıza yardım etti. Ancak babası onu yere itti ve arabadan bir beysbol sopası alarak ona vurmaya başladı. Bu sırada eşiyle birlikte eve dönen bir adam, saldırıyı görünce yere yığıldı. Ancak bu sırada eşi yardım istedi ve olay yerine ambulans ve polis ekipleri geldi. Adam, ağır yaralama ve aile içinde kötü muameleden tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, adamın evde ilk kez şiddet içeren tavırları olmayacak. Aynı eş başka zamanlarda kocasının kızını döveceğini söyledi. bu nedenle savunmasız gruplar havuzundan savcı Gabriella Dotto, daha fazla soruşturma için San Fruttuoso karakolunu görevlendirdi.