Köpeğin üzerine kaynar su döken zanlıdan çıldırtan savunma!

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36
Köpeğin üzerine kaynar su döken zanlıdan çıldırtan savunma!
Çukurova ilçesi Esentepe Mahallesi’ndeki sitede oturanlar, sokakta besledikleri ‘Beyaz’ isimli sahipsiz köpeği, 22 Ağustos’ta yaralı biçimde buldu. Mahalleli, yanık yarası bulunan köpeği veteriner tabibe götürdü. Tedaviye alınan köpeğin üzerine kaynar su döküldüğü belirlendi. Sitedeki birtakım şahıslar, olayı güvenlik bakılırsavlisi M.E.K.’nin gerçekleştirdiğini ileri sürdü.

KAMERA İMAJLARINI İZLEYENLER ŞOKE OLDU

Güvenlik kamerası manzaralarını izleyen site idaresi, bakılırsavlinin nizamiyedeki çaydanlıkta kaynattığı suyu, sokakta yatan köpeğin üzerine döktüğünü, hayvanın da acıyla kaçtığını fark etti. İdare, M.E.K.’nin iş akdini feshetti.

Olaya reaksiyon gösteren hayvanseverler, M.E.K.’den şikayetçi oldu. Beyaz, tedavisinin akabinde yine yaşadığı sokağa bırakıldı.

KORKTUĞU İÇİN SALDIRMIŞ!

M.E.K., Vilayet Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Etraf, Tabiat ve Hayvanları Muhafaza Ofis Amirliği gruplarınca dün konutunda gözaltına alındı. Emniyete gdolayılen M.E.K., süreçlerin akabinde ‘hayvana zalimce muamelede bulunmak’ suçlamasıyla sevk edildiği mahkemede isimli denetim kuralıyla özgür bırakıldı.

Kuşkulu, emniyet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. M.E.K.’nin, sözünde, “Köpeklerden korkuyorum. İşe gelip giderken saldırıyorlardı. Korkutursam saldırmaz diye düşündüm. Vicdan azabı çekiyorum, fazlaca pişmanım” dediği öğrenildi.