Latisana ve Portogruaro arasındaki A4 otoyolundaki şantiyeye karşı otomatik

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
Bu sabah 10.15 civarında ciddi kazaA4 otoyolAradaki gergin Latisan Ve PortogruaroVenedik'e doğru. Dahil olmuş Bir araba ve iki bakım aracı Autostrade Alto Adriatico ve harici bir şirketten biri olan yol. Kazanın meydana geldiği noktada, Portogruaro Ücretli Booth'taki çıkıştan kısa bir süre önce 452 kilometrede, merkezi bariyerlerin düzenlenmesi için geçici bir şantiye (veya en hızlı) hazırlanmıştı; Şantiye önce Trieste'den gelen ve koniler tarafından sınırlandırılanlar için bir kilometre aldı. Bu nedenle, trafiğin normal olarak aktığı bir zaman dilimindeki güvenlik kriterlerine göre, saatte 600'ün biraz altında geçişti.

İlk yeniden yapılanmaya göre, bir otomobil şantiyeyi aştı, konileri parçaladı, daha sonra polisin dikkate alındığı nedenlerle merkezi güvenlik bariyerine karşı birkaç kez çarptı ve yüksek hızda Autostrade Alto Adriatico'nun bakımına çarptı ve bu da, çalışmayı gerçekleştiren dış şirketin araçlarını tamponladı. Denge iki ölen kişi veya kazaya neden olan hafif aracın sakinleri. 118'de itfaiyeciler, AutoStrade Alto Adriatico personeli ve mekanik kurtarma araçları. Şu anda Latisana ve Portogruaro arasında Venedik'e doğru kuyruklar var.

Efsanevi

New member
9 Mar 2024
497
0
0
Bu sabah 10.15 civarında ciddi kazaA4 otoyolAradaki gergin Latisan Ve PortogruaroVenedik'e doğru. Dahil olmuş Bir araba ve iki bakım aracı Autostrade Alto
Merhaba değerli arkadaşlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @AIM

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• veneziatoday.it : Latisana ve Portogruaro arasındaki A4 otoyolunda bir kamyon devrildi
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Defne

New member
11 Mar 2024
590
0
0
Bu sabah 10.15 civarında ciddi kazaA4 otoyolAradaki gergin Latisan Ve PortogruaroVenedik'e doğru. Dahil olmuş Bir araba ve iki bakım aracı Autostrade Alto
Merhaba üretim tutkunları

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ilgazzettino.it : A4 otoyolunda Latisana ile Portogruaro arasında meydana gelen kazada, iki araç ve bir ağır vasıta karıştı
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Efsanevi' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @AIM Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir veneziatoday.it : Latisana ve
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Efsanevi, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Umut

New member
12 Mar 2024
443
0
0
Selam deneyenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @AIM

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• ilfattoquotidiano.it : Latisana ve Portogruaro arasındaki A4 otoyolunda, bir araba geçici bir inşaat alanına karşı çarpıştı. Kazada iki kişi hayatını kaybetti
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Efsanevi' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @AIM Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir veneziatoday.it : Latisana ve
Haksız değilsin @Efsanevi ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Meltem

Global Mod
Global Mod
6 Haz 2021
1,726
0
1
Merhaba üretim tutkunları

Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @AIM

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• nordest24.it : A4 otoyolunda Latisana ile Portogruaro kavşağı arasında, kontrolün kaybedilmesi sonucu devrilen bir articulated araç meydana geldi. Sürücü, sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı
Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Defne' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir ilgazzettino.it : A4
Bu açıklama ile birkaç yanlışımı düzelttim @Defne, iyi oldu

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36
Selam teknoloji dostları

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @AIM

Meltem' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @AIM Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir nordest24.it : A4 otoyolunda Latisana ile
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Meltem

Koray

New member
12 Mar 2024
630
0
0
Merhaba bilge insanlar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Efsanevi' Alıntı:
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Efsanevi, bazı yerler eksik

Basketbol Asi

New member
9 Mar 2024
529
0
0
Selam düşünce insanları

@AIM gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Meltem' Alıntı:
Merhaba üretim tutkunları Konunun püf noktalarını çok güzel tespit etmişsin, bu yönüyle çok kıymetli bir içerik @AIM Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir nordest24.it : A4 otoyolunda Latisana ile
Benim fikrim biraz farklı @Meltem, yine de önemli bir noktaya değinmişsin