“İtalyan adaletine inanıyorum: Amanda bir hata yaptı, bana iftira attı ve benden hiç özür dilemese bile bu mahkumiyetimin doğrulanmasını bekliyorum.” O söyledi Patrick Lumumba Amanda Knox'a karşı duruşma için Yüksek Mahkeme'ye gidiyor. Amerikan vatandaşı, Lumumba'nın cinayette masum olduğunu bilmesine rağmen onu suçladığı için üç yıl hapis cezasına çarptırıldı. Meredith Kercher. Lumumba, “Bugün bu hikayenin sona ereceğini ve cümlenin Amanda'ya hayatı boyunca eşlik edeceğini umuyoruz” diye ekledi. Avukat Carlo Pacelli Ona yardım eden kişi şunu ekledi: “Zavallı Meredith'ten sonra Lumumba bu hukuki davanın ikinci kurbanı. Adalet istiyoruz”.
dava
Amanda Knox, iftira nedeniyle aldığı 3 yıl hapis cezasının ardından: “Haksız karar, İtalya'yı seviyorum, umarım bir gün birbirimizi anlayabiliriz”
Florence editör ekibi tarafından düzenlendi
06 Haziran 2024
Amanda Knox'un avukatları
“Biz kendimize güveniyoruz, argümanlarımız çok güçlü. Amanda evinde ailesiyle birlikte. Her zaman yaptığı gibi kendinden emin ve saygılı bir şekilde adaleti bekliyor ve bu meseleyi sonlandırabileceğinden emin. “
Avukatlar öyle diyor Carlo Dalla Vedova ve Luca Luparia DonatiAmanda Knox'un savunucuları Yüksek Mahkeme'ye geliyor.
dava
Amanda Knox, iftira nedeniyle aldığı 3 yıl hapis cezasının ardından: “Haksız karar, İtalya'yı seviyorum, umarım bir gün birbirimizi anlayabiliriz”
Florence editör ekibi tarafından düzenlendi
06 Haziran 2024

Amanda Knox'un avukatları
“Biz kendimize güveniyoruz, argümanlarımız çok güçlü. Amanda evinde ailesiyle birlikte. Her zaman yaptığı gibi kendinden emin ve saygılı bir şekilde adaleti bekliyor ve bu meseleyi sonlandırabileceğinden emin. “
Avukatlar öyle diyor Carlo Dalla Vedova ve Luca Luparia DonatiAmanda Knox'un savunucuları Yüksek Mahkeme'ye geliyor.