Milan, hastaneye terk edilmiş bir çocuk: “Benim adım Enea. Annem beni seviyor ama beni takip edemiyor”

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
Milano Polikliniği’nin Yaşam Beşiği bugün saat 11.40 sıralarında birkaç günlük bebeği karşılamak üzere faaliyete geçti. Yaklaşık 2,6 kg ağırlığında, Kafkas kökenli, sağlıklı bir yenidoğandır. Bu, 2007’de faaliyete geçtiğinden beri sergi çarkının modern bir versiyonu olan Cradle for Life’a emanet edilen üçüncü çocuk. Küçük çocuk şu anda Policlinico’nun Mangiagalli kliniğinde Neonatoloji uzmanları tarafından bakılıyor. rutin olarak kontrolleri takip ettiği yer.

Çocuğun yanında sanki bebek konuşuyormuş gibi yazılmış ama “anne” imzalı bir mektup bulundu. “Merhaba, benim adım Aeneas”. “Hastanede doğdum çünkü annem her şeyin yolunda olduğundan emin olmak ve mümkün olduğunca birlikte olmak istiyordu.”

Anne büyük şefkat sözcükleri kullanıyor, hastaneden açıklıyorlar. Öğrendiklerine göre şımartmaktan bahsediyor, onu çok sevdiğini ama ona sahip çıkamadığını söylüyor. Bebeğin “süper sağlıklı, hastanede yapılan tüm testleri tamam” diyor.

“Bu çok az kişinin bildiği bir şey – yorum yapıyor Ezio Belleri, Milano Polikliniği’nin genel müdürü – ancak hastanede anne ve çocuğun güvenliği için isimsiz doğum yapabilirsiniz. Ömürlük beşikler de var: Bizimki Mangiagalli Kliniğinin girişinde bulunuyor ve ebeveynleri ne yazık ki onları yanlarında tutamayan bir çocuğu tamamen güvenli bir şekilde karşılamanıza olanak tanıyor. Bu dramatik bir karar, ancak Cradle, çocuğun acil bakımın garanti edildiği ve ebeveynler için mutlak anonimliği koruyan bir yapıya emanet edilmesine izin veriyor”.

konular