Milano’da bir diskonun tuvaletinde cinsel şiddet

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
Saat 3.15’te kız, Padova üzerinden Q Club’a birlikte girdiği arkadaşlarına ulaşınca alarm verildi. Tuvalete gitmek için ayrılmıştı ve kısa bir süre sonra piste geri döndü.. Üzgün. “Bir yabancı beni tuttu ve bana tecavüz etti.” Arkadaşları saldırganın kim olduğunu ve hala kulüpte olup olmadığını sormaya çalıştı. Ancak, 31 yaşında bir İtalyan olan kızın şoku, herhangi bir yararlı belirti veremeyecek kadar güçlüydü. Geriye sadece 112’yi alarma geçirmek kaldı. Ambulans doktorları kurbana ilk yardım sağladı ve sağlık ve psikolojik yardım için Mangiagalli Cinsel ve Aile İçi Şiddet Kurtarma birimine kadar ona eşlik etti.

Yüzbaşı Gabriele Lombardo liderliğindeki Duomo şirketinin jandarmaları, geçen hafta sonu meydana gelenlerden sonra Milano’daki sayısız tecavüz vakasını soruşturuyor: Merkez İstasyon içinde Fransız-Faslı bir turiste yapılan saldırı – tecavüzcü olduğu iddia edilen kişinin tutuklanması Piazza Duca d’Aosta’nın bahçelerinde – ve yine 57 yaşındaki evsiz bir kadının Piazza Carbonari’nin çadırları ile Garibaldi bölgesindeki bir otelde otuz yaşındaki bir çalışan arasında zorlanacağı ilişkiler. İçişleri Bakanlığı Kamu Güvenliği Departmanından alınan verilerle doğrulandığı üzere, sürekli ve endişe verici bir büyüme olgusu: 2022’de Milano’da 416, tüm eyalette 576 şiddet bildirildi.

Milano’da bir başka cinsel saldırı, bir kız çocuğu: “Piazza Duomo’da yürürken taciz edildim”

kaydeden Ilaria Carra

02 Mayıs 2023

Kurbanın ilk özet öyküsünü güvenilir ve tutarlı bulan müfettişler – yaşadığı şiddetli şok nedeniyle henüz resmi bir şikayette bulunulmadı – kulüp içinde önemli bir görüntü bulamadılar, ancak saldırıyla uyumlu bir zamanda şüphelileri görüntülemek ve teşhis etmeye çalışmak için bölgedeki kamera kayıtlarına el koydular.. Eski adı Q 21 olan Q Club, hafta sonları çok popüler bir gece kulübüdür. Cumartesi gecesi, burlesk bir şovla “Asi Gecesi” idi.

konular