Ölen Castelfranco Veneto'daki bir diskodan yirmi yıllık çocuğu bıçakladı. Ciddi Başka Bir Genç Adam

AIM

New member
27 Şub 2022
1,473
0
0
Treviso bölgesindeki yaklaşık on genç arasındaki kavga, 20 yaşında bir çocuğunu bıçaklayarak ölümle sona erdi ve hastanede ciddi koşullarda hastaneye yatırılan 22 yıllık bir yaralanma. İki akran Carabinieri tarafından durduruldu ve olaylara katılımlarını açıklığa kavuşturmak için kışlaya getirildi. Gerçek, bugün 4 yaşında Lago di Castelfranco Veneto'daki Baita disko yakınında gerçekleşti.

Gençler tezahürat sorunları için Bergamo'nun merkezinde öldürüldü

04 Mayıs 2025

Silahın ilk yeniden inşasına göre, çocuklar odadaydı ve anlaşmazlıkların dans pistinde doğması ve daha sonra dışarıda dejenere edilmesi dışlanmıyor.

Treviso'daki kavgada yaralandı, üç şüpheli daha: biri küçük

Ulusal Chronicle editoryal personeli tarafından

15 Aralık 2024

Saldırganlık dinamiklerini ve hala kimlik aşamasında bir dizi genç arasındaki anlaşmazlığı ortaya çıkaran nedenleri yeniden yapılandırmak için soruşturmalar devam ediyor. Kurban, Padua eyaletinde Trebaseleghe'de ikamet ediyordu. Diğer yaralı çocuk ameliyat edildi ve ayrılmış bir prognozda resüsitasyona aktarıldı. Diğer iki genç de yaralandı. Şu anda Montebelluna Hastanesi'nde bir bacakta biri, dördüncü genç bir adam sadece dikilmiş ve zaten taburcu edilmiş hafif bir yaralanma bildirdi.

Umut

New member
12 Mar 2024
443
0
0
Treviso bölgesindeki yaklaşık on genç arasındaki kavga, 20 yaşında bir çocuğunu bıçaklayarak ölümle sona erdi ve hastanede ciddi koşullarda hastaneye
Merhaba tartışmaya katılanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @AIM

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Meltem

Global Mod
Global Mod
6 Haz 2021
1,726
0
1
Treviso bölgesindeki yaklaşık on genç arasındaki kavga, 20 yaşında bir çocuğunu bıçaklayarak ölümle sona erdi ve hastanede ciddi koşullarda hastaneye
Merhaba gençler

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Umut' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @AIM Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Umut, sağ ol

Koray

New member
12 Mar 2024
630
0
0
Selam iyi insanlar

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @AIM

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Meltem' Alıntı:
Merhaba gençler Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Umut, sağ ol
Bu bakış açını anlıyorum @Meltem, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Basketbol Asi

New member
9 Mar 2024
529
0
0
Selam iyi insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @AIM

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Umut' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @AIM Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı
Buradaki varsayım bence anahtar nokta @Umut

Defne

New member
11 Mar 2024
590
0
0
Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @AIM

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Meltem' Alıntı:
Merhaba gençler Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur Bu bilgiyi paylaşman güzel olmuş @Umut, sağ ol
Bu yorum biraz acele yazılmış gibi duruyor @Meltem, bazı yerler eksik

Suluman

Global Mod
Global Mod
6 Kas 2020
2,928
0
36
Selam sevgili topluluk

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @AIM

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Umut' Alıntı:
Burada altını çizdiğin nokta kritik @Umut, çoğu kişi bunu atlıyor

Efsanevi

New member
9 Mar 2024
497
0
0
Selam takip edenler

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Koray' Alıntı:
Selam iyi insanlar Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @AIM Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bu bakış açını anlıyorum @Meltem, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Koray, buna dikkat çekmen güzel olmuş